Realitytähti paljasti käyttävänsä teippiä tietynlaisten asujen kanssa, jotta rinnat näyttäisivät paremmalta.

Avaran kaula-aukon omaavien asujen kanssa ei aina ole mahdollista käyttää rintaliivejä, jolloin povi ei välttämättä näytä niin terhakkaalta kuin toivoisi. Realitytähti Kim Kardashian on aiemmin paljastanut oman ratkaisunsa moisiin tilanteisiin: teippi.

Kim Kardashian

@KimKardashian
MY RED CARPET CLEAVAGE SECRET bit.ly/1SQSPrn


Kardashian käyttää roudarinteippiä tehdäkseen ”tilapäisrintsikat” itselleen; hän teippaa rintansa ylemmäs, jotta ne näyttäisivät paremmalta kuvissa. Kotisivuillaan Kardashian suosittelee roudarinteippiä, koska se pysyy parhaiten ja kehottaa varmistamaan, ettei iholla ole rasvoja tai öljyjä, kun teippauksen aloittaa.

Ihotautilääkäri Michele Greenin mukaan teipin käyttäminen voi ärsyttää ihoa riippuen siitä, kuinka herkkä ihosi on ja kuinka pitkään annat teipin olla ihollasi.

Kuinka hyvin tämä teippikikka sitten toimii? BuzzFeed päätti selvittää tätä tavallisten naisten avulla ja julkaisi kokeilusta kuvia sivuillaan sekä videon YouTubessa esimerkiksi kaikille muille naisille.

Kokeiluun osallistuneet naiset totesivat Kardashianin kikan todella toimivan ja rintojen näyttävän sen avulla terhakkaammilta, mutta teippi tuntui osan mielestä epämukavalta ja sen ottaminen pois sattui.

”Se tuntuu paremmalta kuin ajattelin. Ei siltä mainiolta, en lähtisi koko illaksi liikenteeseen teipit tisseissäni”, yksi naisista kommentoi kokeilua.

”Kikka on hyvä Instagram-kuvaa varten, mutta ei pidemmäksi aikaa”, toinen kikkaa kokeillut nainen sanoi.

”Jos menisin tanssimaan, rintani pysyisivät paikoillaan eivätkä pomppisi ympäriinsä tai tulisi ulos asustani. Tästä huolimatta mielestäni hyvät push up -rintsikat ajavat saman asian ilman kiusallista ja rajoittavaa oloa, joka tulee siitä, kun laitat teippiä vartalollesi”, kolmas nainen kertoi mietteitään.

Voit katsoa jutun yltä naisten esimerkkejä ja kommentteja Kardashianin teippikikasta sekä löydät niitä lisää myös kuvamuodossa täältä.

Lähde: BuzzFeed