Jos kaipaat täyteläisemmän ja muhkeamman näköisiä huulia, tämän tutoriaalin avulla voit meikata itsellesi sellaiset

Kaikki eivät ole syntyneet täyteläisten, suurten huulten kera, mutta onneksi meikin avulla jokainen voi saada omansa näyttää isommilta. Meikkitaiteilija Lauren Andersen antoi ohjeet, miten jokainen voi saada muhkeat pusuhuulet ilman kosmeettisia operaatioita.

Vaihe 1: Rajaa yli

Rajaa huulesi niiden luonnollista väriä lähellä olevalla sävyllä ja tee rajaus hieman huulten reunojen yli amorinkaaren päältä ja alahuulen keskikohdan alta. Jotta ylirajatut huulet näyttäisivät luonnolliselta, kannattaa rajata vain mainitut kohdat yli ja muuten tehdä rajaus normaalisti.

Vaihe 2: Varjoja ja valoa

Tummempaa rajauskynää käyttäen täytä huultesi nurkat ja vedä huuliisi muutama lyhyt viiva, jotka mukailevat huultesi luonnollisia ääriviivoja. Aloita viivojen teko huulen sisäpuolelta ja vedä se puoliväliin reunaa. Vaaleamman sävyisen huulipunan tai peitevoiteen avulla korosta juuri tekemiesi viivojen välejä.

Vaihe 3: Lisää hohtoa

Taputa amorinkaareen ja korostettuihin kohtiin suosikkiasi illuminator-tuotteista.

Vaihe 4: Lisää kiiltoa

Laita hieman huulikiiltoa huultesi keskelle ja keveysti häivytä se painamalla huuliasi yhteen.

Vaihe 5: Luo varjoa

Levitä sormella contour-puuteria harmaanruskeassa tai harmahtavassa sävyssä aivan alahuulesi alle korostamaan varjoa. Suuremmista huulista syntyy suurempi varjo, mutta muista häivyttää se, jotta se näyttää luonnolliselta.

Jutun yllä olevalla videolla Andersen havainnollistaa, miten tutoriaali tehdään käytännössä.

Lähde: Cosmopolitan