Pingviini lähestyi luontodokumenttisarjan tekijöitä.

Luontodokumenttien tekijät pääsevät todistamaan uskomattomia ja unohtumattomia hetkiä työnsä ohessa. Yksi sellainen tapahtui Etelämantereella, kun keisaripingviini kävi tervehtimässä BBC:n uuden Dynasties-luontodokumenttisarjan tekijöitä.

BBC Earthin Facebook-sivulla julkaistiin sarjan toisen jakson mainostamiseksi lyhyt video, jolla pingviini liukuu työryhmän jäsenten luo, nousee seisomaan ja katselee heitä. Videolla punaisiin talvivaatteisiin pukeutunut mies naurahtaa ja sanoo pingiviinille ”Hei” ja yllättävää kyllä, saa vastauksen.

”Rwahrahrahraaaha”, pingiivini sanoo videon teksityksen mukaan ja sen perään on kirjoitettu sulkeisiin sana hello, eli hei.

”Tuntui kuin olisin halunnut halata sitä, mutta tietysti tiedän, että se on sääntöjen vastaista”, punaisiin pukeutunut mies toteaa pingviinin jatkettua matkaansa ja pingviini huikkaa vielä ”Rwaaaaaaaahh” perään.

Dynasties-sarjassa seurataan viiden maailman kuuluisimman, mutta uhatun lajin, simpanssien, keisaripingviinien, leijonien, hyeenoiden sekä tiikereiden, elämää. Sarjan kertojaäänenä on sir David Attenborough.

”Jokainen sankarillisessa taistossa kilpailijoitaan ja luonnonvoimia vastaan, nämä eläinperheet taistelevat oman selvitymisensä sekä dynastiansa tulevaisuuen puolesta”, BBC Earthin sivuilla kerrotaan sarjasta.

Voit katsoa alta BBC Earthin jakaman videon pingviinin ja tekijäryhmän kohtaamisesta ja jos julkaisu ei näy, löydät sen täältä.

Dynasties: When a penguin comes to say helloIt’s not every day you get a penguin checking you out – even in Antarctica!

#Dynasties

Julkaissut BBC Earth Keskiviikko 14. marraskuu 2018