Korvasäryn aiheuttamat vaikeudet nukahtaa katosivat isän alettua soittaa.

Kun viiden kuukauden ikäisellä Samuel-pojalla oli vaikeuksia nukahtaa korvasäryn takia, päätti hänen isänsä David Motola koettaa omaa tapaansa saada pienokainen nukahtamaan; soittaa oma versio tutusta tuutulaulusta pianolla.

Niinpä Motola laittoi poikansa rintareppuun ja istui pianon ääreen soittamaan omaa sovitusta Johannes Brahmsin säveltämästä teoksesta, jonka sävel on varmasti monille varsin tuttu. Samalla hän kuvasi soittoa videolle, jonka julkaisi Facebookissa BeardedPiano-sivullaan.

”Tein sovituksen siinä hetkessä lisäten omia melodioita alkuperäiseen tuutulauluun. En osaa lukea nuotteja ja soitan korvakuulolta, joten soitin vain sitä, mitä oli sydämessäni”, Motola kertoi TODAY:lle.

Myös YouTubessa julkaistulla videolla näkyy, kuinka tehokkaasti Motolan sovitus tuudittaa pienen Samuelin unille. Isä ei ole kauaa ehtinyt soittaa, kun pienokaisen silmät painuvat kiinni ja hän nukahtaa.

Motolan mukaan Samuel nukkui peräti kahdeksan tuntia tuutulaulun jälkeen, mikä ilahdutti suuresti myös hänen vaimoaan, Mollya.

”En ollut kokeillut sitä ennen enkä ollut varma (toimisiko se). Ilahduin kun se toimi niin hyvin ja samoin ilahtui vaimonikin. Onnellinen vaimo, onnellinen elämä”, Motola sanoi.

Motola kertoi TODAY:lle alkaneensa nukuttaa Samuelia samalla tavalla joka yö videolle kuvatun hetken jälkeen ja kertoi poikansa nukahtavan isänsä soiton myötä paljon nopeampaa.

Voit katsoa Motolan julkaiseman suloisen videon jutun yltä.

Lähde: TODAY