Sinun kannattaa tietysti olla aina oma itsesi ja käyttäytyä, niin kuin itsellesi on luonnollista. Kiinnittämällä kuitenkin huomiota seuraaviin pieneltä tuntuviin asioihin pystyt vaikuttamaan siihen, että suhteenne kukoistaa pitkään!Varsinkin suhteen alussa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin.

 1. Ole kärsivällinen
  Älä kiirehdi liikaa suhteessanne. Älä esimerkiksi painosta häntä sanomaan, että hän rakastaa sinua. Hän kertoo sen kyllä, kun on valmis. Älä pelästytä häntä kiirehtimällä suhteessanne eteenpäin, ellei hän ole siihen valmis. Rentoudu, ja anna asioiden edetä luonnollista tahtia.

 2. Ole kiireinen
  Jos hän pyytää sinua ulos viime hetkellä, älä peru sen vuoksi suunnitelmia ystäviesi kanssa. Sinun ei tietenkään tarvitse tarkoituksella kieltäytyä joka kerta, kun hän ehdottaa tapaamista, mutta älä myöskään työnnä muuta elämääsi syrjään hänen vuokseen. Suhteellenne tekee hyvä, että hän näkee, että sinulla on muitakin tärkeitä asioita elämässäsi.

 3. Ole itsevarma
  Itsevarmuus todellakin kaunistaa! Älä vähättele itseäsi, tai ajattele, ettet olisi hänen arvoisensa. Kun näytät arvostavasi itseäsi, hänkin kiinnostuu sinusta enemmän ja tajuaa, kuinka onnekas on, että saa olla kanssasi.

 4. Varo flirttailua muiden kanssa
  Moni nainen ajattelee, että flirttailu muiden miesten kanssa saa hänet mustasukkaiseksi ja hän kiinnostuu sinusta entistä enemmän. Tämä taktiikka saattaa kuitenkin kostautua, sillä hän saattaa luulla, että et olekaan kovin kiinnostunut hänestä.

 5. Ole rento ja huoleton
  Vaikka olisitkin häneen mielettömän ihastunut, älä näytä sitä liikaa. Älä jännitä hänen kanssaan juttelua tai ole liian itsekriittinen, kun olet hänen kanssaan. Rentoudu. Hän kyllä huomaa sen ja se tekee suhteellenne hyvää!

 6. Ole rehellinen
  Älä missään nimessä valehtele hänelle, jotta saisit hänet kiinnostumaan sinusta enemmän. Ole oma itsesi, sillä todennäköisesti hän pitää sinusta paljon enemmän niin. Sitä paitsi, jos jäät myöhemmin kiinni pienistä valheista, hän saattaa miettiä, valehteletko myös isoista asioista. Rehellisyys kannattaa aina, varsinkin jos haluat rakentaa luottamuksellisen suhteen.

Jaa artikkeli myös deittaileville ystävillesi, jotka haluavat kuulla nämä vinkit!

Lähde: All Womens Talk