Löydä mieleisesi trendi ja olet valmis viettämään aurinkoiset päivät rannalla.

Maaliskuussa ajatuksia voi alkaa hiljalleen suunnata jo kohti tulevaa kesää ja alkaa bongailla uutta päällepantavaa rannalle. Uudet uima-asutrendit ovat tänä vuonna peittävämpää sorttia – narubikinit jäävät kakkoseksi.

Tulevana kesänä jätetäänkin hieman enemmän tekemistä mielikuvitukselle. Lue alta, minkälaiset ovat tulevan kesän suurimmat uima-asutrendit.

Bikinit balconette-yläosalla

Balconette-kupullisella yläosalla rintavarustuksesi ei riipu tai pullahtele esiin. Muotoiltu yläosa tarjoaa enemmän tukea kuin pienet narubikinit. Balconette-tyyliin sopii hyvin korkeamman vyötän omaava alaosa.

Olkaimeton kokouikkari

Kokouimapuvut ovat saaneet tuoretta ilmettä, joten ne eivät mene sekaisin isoäitisi vesijumppaan tarkoitetun uimapuvun kanssa. Yksi suurimmista trendeistä on valita olkaimeton kokouikkari. Pienellä vyöllä voit tuoda siihen vielä lisää uutta ilmettä.

Tyylikkäät aukot

Toinen tapa pukeutua kokouimapukuun on valita sellainen, jossa on esimerkiksi kylkiin leikattu tyylikkäitä aukkoja. Muutama hyvin mietitty aukko uimapuvussa tekee siitä seksikkään, mutta se ei silti paljasta liikaa.

Yläosa peittävällä halterneck-tyylillä

Tämä malli henkii 70-lukua. Jos olet kyllästynyt paljastelemaan rintavakoasi uima-asulla, on tarjolla nyt myös peittävämpi halterneck-malli.

Yksiolkaiminen yläosa

Tässä tyylissä on samankaltaista imartelevuutta kuin halterneck-tyylissä; olkapäät paljastuvat feminiinillä tavalla. Vedestä poistuessa tähän yläosaan sopii hyvin pirteä hame.

Katso esimerkkejä näistä uima-asutrendeistä täältä.

Mikä on sinun mieleesi eniten? Kerro se kommenteissa!

Lähde: PureWow