Lennot ja majoitus maksetaan sadalle ihmiselle, jos he suostuvat käymään työhaastatteluissa matkan aikana.

Jos haaveilet matkasta Uuteen-Seelantiin tai olet siellä jo käynyt ja haluaisit sinne uudelleen, tarjoaa maa itse mahdollisuuden vierailuun täysin ilmaiseksi – tietyin ehdoin.

Uuden-Seelannin pääkaupungissa Wellingtonissa kaivataan teknologia-alan osaajia ja työntekijöitä koetetaan nyt houkutella tarjomalla lennot ja majoitus matkaa varten, kunhan matkan aikana käy työhaastatteluissa. Matkalle pääsee yhteensä sata potentiaalista tulevaa työntekijää.

Ilmaisen reissun saadakseen kiinnostuneiden täytyy todistaa, miksi sopisivat ohjelmistokehittäjän, luovan johtajan, tuotepäällikön, analyytikon tai digitaalisen strategin rooliin. Paikkoja haetaan rekisteröitymällä netissä LookSee Wellingtonin sivujen kautta.

Kun hakemuksen on jättänyt, Wellingtonin teknologiayhteisöt nimeävät hakijoiden joukosta lempiehdokkaansa ja LookSee Wellington kutsuu sata eniten nimettyä ehdokasta ilmaiselle matkalle. Matka sisältää työhaasttateluita sekä tietysti kaupunkiin tutustumista ja matkan päätteeksi yritykset tekevät työtarjouksia niille työntekijöille, joista ovat kiinnostuneet.

Kiinnostuneiden tulee lähettää hakemukset 20. maaliskuuta mennessä ja jos onni käy, matkalle pääsee 8.-11. toukokuuta. Lisätietoja löydät täällä.

Lähde: Good Housekeeping