Uusi vuosi tuo mukanaan uudet hiusväritrendit.

Uusi vuosi on usein uuden alku, ja vuoden vaihduttua moni haluaakin tehdä muutoksia ja kaipaa jotain uutta elämäänsä. Yksi helpoimmista tavoista uudistua on tehdä muutoksia hiuksilleen – eli toisin sanoen uusi vuosi, uusi hiusväri!

Cosmopolitan selvitti, mitkä ovat vuoden 2020 parhaat ja ihastuttavimmat hiusväritrendit, jotka ovat kovassa huudossa läpi uuden vuoden. Trendien joukosta löytyy jokaiselle jotakin – tutustu trendeihin alla, valitse suosikkisi ja varaa aika kampaajalle!

Hopeinen vaalea

Jos et ole valmis siirtymään täysin hopeisiin hiuksiin, voi tämä hopeinen vaalea olla sopivampi vaihtoehto. Tässä vaaleassa sävyssä on hopeisia vivahteita ja Cosmopolitanin mukaan se tulee olemaan todella suosittu uuden vuoden aikana. Muista käyttää hopeashampoota, jotta väri pysyy kirkkaana. Tältä trendisävy näyttää:

Violettia peliin

Violettia on näkynyt hiuksissa jo pidempään eikä sävy ole katoamassa mihinkään vuoden 2020 aikana. Jos et ole hyppänyt vielä violettien hiusten kelkkaan, on vielä aikaa kokeilla ja pysyä mukana trendeissä – jos niin haluat. Tässä yksi tapa kokeilla violettia trendiä:

Karamelliraidat

Tummemmista hiuksista pitäville uuden vuoden hiusväritrendit tarjoavat muun muassa karamelliraitoja. Cosmopolitanin mukaan suklaanruskeaan pohjaan yhdistetään karamelliraitoja, jolloin lopputulos on todella sievä, mutta ei liian räväkkä. Tältä trendi näyttää:

Värikkäät latvat

Muusta hiusväristä eroavalla sävyllä värjätyt latvat ovat täydellinen tapa tuoda kirkasta väriä tyyliisi, jos et ole valmis lähtemään räväkköihin väreihin mukaan koko pään osalta. Alla olevassa kuvassa laulaja-näyttelijä Demi Lovato näyttää mallia tästä trendistä:

Tumma, suklainen ruskea

Ruskeat hiukset tulevat aina olemaan trendikkäät tavalla tai toisella. Vuoden 2020 ruskeaan voi tuoda syvyyttä valitsemalla rikkaan, ruskean sävyn. Tältä trendi näyttää:

Kylläinen punainen

Cosmopolitanin mukaan punaisia hiuksia näkee kaikkialla vuoden 2020 aikana – ja hyvästä syystä. Tämä kylläinen sävy näyttää upealta kaikilta, joilla on lämpimiä sävyjä ihollaan, sillä sävy lämmittää ihoasi, mutta ei tee sitä värittömäksi. Tässä yksi esimerkki punaisten sävyjen trendistä:

Tummat juuret

Jos olet antanut jo juurikasvusi tulla esiin, voit hypätä tämän trendin kelkkaan uuden vuoden aikana. Tässä trendissä juuret värjätään tummemaksi kuin muut hiukset, jolloin syntyy kontrastia – tai jos oma luonnollinen sävysi on tummempi kuin muu hiusväri, voit hyödyntää vain luonnollista juurikasvuasi.

Lähde: Cosmopolitan