Tytön suloinen hymy ja onnellinen ilme ovat tehneet äidin julkaisemasta reaktiovideosta viraalin hitin.

Vajaan vuoden ikäinen Piper Verducso ihastuttaa tällä hellyyttävällä videolla. Piperin äiti Jessica Sinclair julkaisi Facebook-profiilissaan videon, jossa juuri ensimmäiset silmälasinsa saanut Piper näkee ensimmäistä kertaa maailman – ja vanhempansa – tarkasti.

Sinclair kertoi ABC Newsille, että yhdessä kumppaninsa Andrew Verduscon kanssa veivät Piperin lääkäriin, koska hän ei vielä ryöminyt. Lääkärissä selvisi, että Piper ei näe tarkasti lähelle ja hän tarvitsisi silmälasit.

Piper sai häntä varten tehdyt, pinkit silmälasit ja perhe meni ulos syömään sen juhlistamiseksi. Ruokapaikassa äiti laittoi Piperille lasit ensimmäistä kertaa kokeiltavaksi ja tilanne taltioitiin videolle.

Videolla näkyy, kuinka aluksi Piper ei oikein pidä ajatuksesta, mutta nopeasti antaa lasien olla. Sen jälkeen Piper näkee äitinsä ja hänen kasvoille ilmestyy suloinen hymy ja onnellinen ilme.

Kun Piperin isä kutsuu tytärtään nimeltä, Piper katsoo suoraan häneen, edelleen hymyillen.

”(Videolla) voi kuulla Andrew’n nauravan, mutta sitä ei näy, kun minä nieleskelin kyyneleitä, koska Piper näki maailman siten, miten on tarkoitettu. Se oli mahtava hetki todistaa”, äiti kertoi ABC Newsille.

Silmälasien käytöstä on ollut kuukauden jälkeen selvästi iloa myös Piperille, joka on alkanut ryömiä.

”Hän edelleen tykkää ottaa ne pois ja koettaa purra niitä, mutta hän koko ajan oppii paremmaksi niiden pitämisessä”, Sinclair kertoi.

Katso alta Piperin suloinen reaktio tarkkana näkyvään maailmaan:

Picked up her glasses. Went out to eat and put them on her. Her reaction :) melts my heart

Posted by Jessica Sinclair on 6. kesäkuuta 2015

Lähde: ABC News