Mies auttoi tytärtään, kun tällä alkoivat ensimmäiset kuukautiset. Hänen vaimonsa ei kuitenkaan ollut tyytyväinen, koska hänen mielestään se ei ollut miehen tehtävä.

Mies kertoi vaimonsa raivokkaasta käyttäytymisestä, joka johtui siitä, että vaimon mielestä mies oli tehnyt väärin, koska oli auttanut tytärtään selviämään ensimmäisistä kuukautisista. Se olisi vaimon mielestä ollut äidin tehtävä.

Kaikki alkoi siitä, kun mies oli ollut 12-vuotiaan tyttärensä kanssa kahdestaan lounaalla ja huomannut kuinka tyttären shortseissa oli verinen tahra. Hän oli antanut tyttärelleen takin, jolla peittää jälki. Sen jälkeen hän oli vienyt tyttärensä supermarkettiin ostamaan hygieniatuotteita, joita kuukautisissa tarvitaan, sekä puhtaat vaatteet. Mies oli vielä vakuuttanut tyttärelleen, että kaikki on hyvin ja käyttänyt häntä mukavissa kaupoissa, jotta tyttären mieliala paranisi.

Kun mies oli kertonut tästä kaikesta vaimolleen, vaimo ei ollutkaan yllättäen ollut tyytyväinen, koska vaimosta tuntui nyt, että häntä ei tarvita mihinkään. Hänen mielestään isä oli nyt leikkinyt liikaa äitinä oloa.

Onko sinusta oikein, että isä oli hoitanut tämän tehtävän?

Lähde: Mirror