Nettideittisivuston tutkimus paljasti, että enemmän hymiöitä käyttävillä on aktiivisempi seksielämä.

Nettideittisivusto Match.comin sinkkukyselyn mukaan ne sinkut, jotka käyttävät viesteissään enemmän emoji-merkkejä, eli hymiöitä, harrastavat enemmän seksiä kuin he, jotka eivät niitä juuri käytä.

”Kävi ilmi, että 54 prosenttia hymiöiden käyttäjistä harrasti seksiä vuonna 2014 verrattuna 31 prosenttiin sinkuista, jotka eivät käytä emoji-merkkejä”, tutkimuksessa auttanut tohtori Helen Fisher Rutgersin yliopistosta sanoi.

TIME-lehden mukaan tutkimuksesta selvisi, että mitä enemmän hymiöitä sinkut käyttivät, sitä enemmän heillä oli taipumusta harrastaa seksiä. Singles in America -kyselyn datan mukaan tämä piti paikkansa niin miehillä kuin naisilla 20-, 30- ja 40-vuotiaiden joukossa.

Tutkimuksesta ilmeni myös, että niillä naisilla, jotka käyttivät suutelemiseen liittyviä emoji-merkkejä, on helpompi saada orgasmi tutun kumppanin kanssa. TIME:n mukaan se voi johtua siitä, että hymiöitä käyttävät välittävät enemmän sellaisen kumppanin löytämisestä, kenelle kommunikointi on tärkeää.

Aktiivisempi seksielämä ei ollut tutkimuksen ainoa löydös.

”Emoji-käyttäjät käyvät enemmän treffeillä ja he kaksi kertaa todennäköisemmin haluavat mennä naimisiin”, Fisher kertoi,

”62 prosenttia hymiöitä käyttävistä haluaa mennä naimisiin verrattuna 30 prosenttiin heistä, jotka eivät ole koskaan käyttäneet emoji-merkkejä… Se on aika hyvin”, hän päätti.

Lähde: TIME