Valehteluun ja valkoisiin valheisiin alttiimmilla horoskooppimerkeillä on erilaiset syyt, miksi he laskevat luikuria.

Valehteleminen tuottaa joillekin ihmisille suuria vaikeuksia tai he eivät yksinkertaisesti suostu puhumaan muuta kuin totta. Toisilta taas totuuden taivutteleminen onnistuu tuosta vain eikä vaadi paljon vaivaa.

Horoskooppimerkit voivat antaa viitteitä siitä, kumpaan joukkoon henkilö kuuluu. Pure Wow on esitellyt kolme tähtimerkkiä, jotka puhuvat eniten palturia ja värittävät totuutta, sekä kaksi tähtimerkkiä, jotka eivät koskaan kertoisi valheita.

Nämä merkit taivuttelevat totuutta

Kaksoset

Pure Wow’n mukaan kaksoset on tarinankertoja, joka ei malta olla ujuttamatta kertomustensa sekaan valheita. Tämä tähtimerkki vaihtaa totuuden mielenkiintoisempaan näkökulmaan ja tunnetusti ottaa hieman vapauksia tarinoidensa faktapohjaisuuden kanssa – tarina 90-luvulla koetusta ulkoilmakonsertista kuulostaa kaksosten mielestä heti jännittävämmältä, kun sitä värittää hieman erilaisilla yksityiskohdilla. Pohjimmiltaan kaksoset haluavat, että muut mieltävät heidät yhtä mielenkiintoiseksi kuin he itse mieltävät maailman. Tämän ilmamerkin kannattaisi kuitenkin oppia, että on parempi turvautua totuuteen kuin laskea luikuria.

Skorpioni

Skorpioni valehtelee ja värittää totuutta suojellakseen. Pure Wow’n mukaan tämä intuitiivinen tähtimerkki osaa nähdä muiden valheiden läpi ja etsii salaisuuksia, ja koska skorpionit ovat todella tietoisia huijaavista tavoista, kuten välttelevä katsekontakti tai nopeutunut puhe, välttelevät tämän merkin edustajat näitä tapoja, kun ovat itse petkuttajan paikalla. Skorpioni koko ajan tarkkailee ympärilleen uhkien varalta ja piilottaa haavoittuvaisuuensa pinnan alle. Eli sen sijaan, että skorpioni kertoisi lähteneensä pois kaupungista musertavan eron takia, hän värittää totuutta ja väittää, että oli vain halukas vaihtamaan maisemaa. Skorpioneille valehteleminen itsensä suojelemiseksi on aina sen arvoista.

Vaaka

Vaaka on harmonisoija, joka on myös syy hänen palturin puhumiseensa. Tämä ilmenee esimerkiksi näin: deittikumppani on kutsunut vaa’an kylään ja he puhuvat musiikista, kun seuralainen laittaa soimaan yhden vaa’an inhokkibiisin. Sen sijaan, että vaaka kertoisi suoraan, ettei voi sietää kyseistä kappaletta, alkaa hänen suusta tulla ulos valheita, jotta illanvietto sujuu mukavissa tunnelmissa – ”Voi vitsi, tämä biisi on niin hyvä!” Vaa’at kaipaavat harmoniaa ja tarvittaessa he hurmaavat tiensä tasapainotilaan valheiden avulla. Vaaka valehtelee välttääseen konfliktit ja luodakseen pintapuolisen yhteyden muihin.

Nämä merkit puhuvat totta

Oinas

Jotkut ihmiset valehtelevat lepytelläkseen tai ollakseen muille mieliksi, mutta ei oinas. Pure Wow’n mukaan oinailla on sisässään käsitys välittömyydestä. Tämä tähtimerkki ei kaipaa mitään taka-ajatuksia tai juonia, koska toimii vaiston varassa. Oinas myös tietää, että totuudessa on voimaa, koska se on pelotonta. Oinailla on kotoinen olo epämukavissakin hetkissä ja he tuovat ajatuksensa esiin sellaisenaan, kaunistelematta ja ilman värikynää. Kun todella kaipaat totuutta, niitä ikäviä totuuksiakin, oinas todellakin tarjoilee niitä.

Jousimies

Jousimies etsii totuutta ja Pure Wow’n mukaan jousimiehet ovat aina jollakin matkalla löytääkseen suuria totuuksia – olipa matka fyysinen, henkinen tai hengellinen. Tämä tähtimerkki tahtoo nähdä kaiken ja he tutkivat erilaisia aiheita, tiloja ja uskomuksia päästäkseen käsiksi siihen, mikä on kaiken tarkoitus. Jousimies myös jakaa mielellään viisautensa muille ja hän on kuin avoin kirja. Jousimies ei näe siinä mitään hauskaa, että suunnittelisi valheita ja koettaisi muistaa, miten on taivutellut totuutta; jousimies mieluummin kertoo omia, aitoja tarinoitaan, jotka ovat jo sellaisenaan todella kiehtovia.

Lähde: Pure Wow