The Crownin uusi kausi sukeltaa prinssi Charlesin ja Lady Dianan suhteeseen – katso tuore traileri

Suositun sarjan tuleva kaudella juhlitaan häitä ja mukaan tulee Dianan lisäksi muitakin uusia, historiallisia hahmoja.

Netflixin suurta suosiota nauttivan The Crown -sarjan neljäs kausi saadaan katsottavaksi 15. marraskuuta. Odotusta on enää kuukausi jäljellä ja sitä helpottamaan on julkaistu uunituore traileri.

Monilla on korkeat odotukset uuden kauden suhteen, sillä sarjassa siirrytään 1970-luvulta 1980-luvulle ja kuninkaallisen perheen elämään astuu Lady Diana Spencer – tulevalla kaudella on siis edessä yhdet maailman tunnetuimmista häistä. Lady Diana onkin keskiössä neljännen kauden trailerilla; aivan trailerin alussa hän on menossa tapaamaan kuningatarta, lopussa hänet nähdään ikonisessa hääpuvussaan ja välissä nähdään hetkiä hänen ja prinssi Charlesin suhteesta.

Tunnelma trailerilla on kuitenkin synkähkö eikä luvassa ole vain häähumua ja onnen hetkiä. Oman säväyksensä trailerille antaa siinä kuultu kertojaääni, joka kuuluu arkkipiispa Robert Runcielle, ja se on aito ote Runcien pitämästä puheesta prinssi Charlesin ja Lady Dianan vihkiseremoniassa.

Trailerilla nähdään myös vilhduksia toisesta uudesta hahmosta, sillä uudella kaudella mukaan saadaan ”rautarouva” Margaret Thatcher, maansa ensimmäinen naispääministeri. Neljännellä kaudella voikin odottaa näkevänsä yhteenottoja kuningatar Elisabet II:n ja Thatcherin välillä.

The Crownin neljännellä kaudella kuningattaren roolissa nähdään kolmannen kauden tapaan Olivia Colman, prinssi Philipinä Tobias Menzies, prinsessa Margaretin roolissa Helena Bonham Carter ja Josh O’Connor prinssi Charlesina. Emma Corrin näyttelee tulevalla kaudella Lady Dianaa, josta tulee kauden aikana Walesin prinsessa, ja Gillian Anderson nähdään pääministeri Thatcherina.

Voit katsoa uuden trailerin alta. Aiemmin Netflix on julkaissut lyhyemmän maistiaisen kaudesta ja voit lukea siitä lisää täällä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.