Vielä pitää malttaa odottaa, mutta tästä saat jo vähän esimakua siitä, mitä The Crown -sarjan neljäs tuotantokausi pitää sisällään. Uudet jaksot ilmestyvät Netflix-suoratoistopalveluun 15. marraskuuta.

Tätä kautta ovat sarjan fanit odottaneet pitkään, koska nyt sarjassa käsitellään aikaa, jolloin myös Lady Diana Spencer liittyi kuninkaalliseen perheeseen. Trailerissa nähdäänkin jo vilaus historiallisesta päivästä, jolloin Dianan ja prinssi Charlesin häät pidettiin.

Dianaa esittää sarjassa näyttelijä nimeltään Emma Corrin. Katso täältä, hänen Instagram-tililtään, miltä hän näyttää. Onko hän siellä olevien kuvien perusteella oikea valinta Dianan esittäjäksi? Lopullisen varmuuden saat, kun näet sarjan neljännen tuotantokauden.

Kausi tuo mukanaan myös monia muita uusia näyttelijöitä. Gillian Anderson on esimerkiksi saanut kunnian esittää sarjassa Margaret Thatcheriä.

Tulossa on vielä ehkä viideskin tuotantokausi, mutta nyt on aika jännittää, millainen neljäs kausi on. Ennen sitä, katso tämä traileri täältä tai tämän sivun yläosasta, ja saat vähän esimakua tulevasta.