Onko mielessäsi mies, jonka haluaisit kiinnostuvan juuri sinusta?

Sinun on silloin hyvä toimia tiettyjen tyylien mukaan, jotta saisit hänet kiinnostumaan sinusta. Saat apua siihen näistä kahdeksasta viettelytyylistä, jotka esitellään Your Tango -sivustolla. Ne toimivat hyvin varsinkin suhteen alkuvaiheessa, mutta jos vanha suola janottaa, kannattaa myös silloin lukea nämä läpi.

1. Anna hänen tehdä aloite

Jos sinä et ole se, joka tekee ensimmäisen siirron, hänen on oltava se, joka soittaa sinulle. Siinä tapauksessa tiedät, että olet ollut hänen mielessään!

Yksi tekniikoista, joka toimii parhaiten ex-miehen takaisin saamiseksi (mutta myös uuden kumppanin houkuttelemiseksi), on ei yhteyttä -sääntö. Kun katkaiset kaikki yhteydet, saat heidät haluamaan sinua takaisin entistä enemmän tai uuden kumppanin kohdalla mukaan elämäänsä.

2. Älä anna hänen ajatella, että hän saa sinut liian aikaisin

Kuinka saat hänet ajattelemaan sinua jatkuvasti? Usko tai älä, että tässä toimii se, että esität vaikeasti saavutettavaa.

Monilla naisilla on yleensä itseluottamuksen puutetta jossain vaiheessa suhdetta, oli kyse sitten jo olemassa olevasta suhteesta ​​tai vasta viettelyvaiheesta. He eivät ole varmoja, onko tyyppi, josta he pitävät, vilpittömästi kiinnostunut vai vain flirttailee tai pitää hauskaa. Puhumattakaan siitä, että miesten uskottomuudesta puhutaan paljon, joten voi olla vaikea luottaa toiseen.

Joten toimi älykkäästi eli pidä vaihtoehtosi avoimina ja anna hänen todistaa sinulle, että hän on sinulle oikea. Älä sitoudu mihinkään vakavaan ennen kuin olet varma.

3. Älä sano hänelle ”kyllä” liian useasti

Mietitkö mitä sanoisit hänelle, jotta hän kaipaisi sinua? Vastaus on yllättävän lyhyt: ”Ei”.

Kuulostaa kummalliselta, että sinun pitäisi sanoa hänelle ei, kun oikeasti haluaisit viettää aikaa hänen kanssaan. Mutta tämä on silti todella toimiva keino. Miehet voivat menettää kiinnostuksensa, jos olet aina heidän käytettävissään, varsinkin parisuhteessa.

Jos haluat olla ainoa nainen, jota hän ajattelee koko päivän, ole vähän etäinen ja saavuttamattomalta tuntuva. Silloin hän voi nähdä sinut entistä houkuttelevampana. Silloin hän haluaa parisuhteeseen kanssasi nopeasti, jotta hän ei menetä sinua kenellekään toiselle.

4. Anna hänen tuntea, ettei hän voi elää ilman sinua

Jos hän ei halua aloittaa kanssasi vakavaa suhdetta heti, on sinun kannustettava häntä siihen. Osoita hänelle, että hänen elämänsä on huomattavasti parempaa sinun kanssasi. Kun saat hänet kaipaamaan sinua, se osoittaa myös sen, että hänellä on tunteita sinua kohtaan.

5. Tee yhdessä vietetystä ajasta niin hyvää, että hän haluaa sinua yhä enemmän

Kun ette näe, saa se hänet rakastumaan sinuun yhä enemmän. Ja kun saat hänet kaipaamaan sinua, syvenevät hänen tunteensa. Yhdessä viettämänne aika on tässä silloin suuressa osassa. Kun teillä on ollut yhdessä hyviä hetkiä, hän kaipaa sinua helposti, kun ette näe. Voit lähettää hänelle välillä viestin tai soittaa, jolloin hän muistaa samalla teidän mukavat hetkenne yhdessä. Mutta toisaalta tässä toimii myös kohdan yksi keino, että odotat hänen viestiänsä tai soittoansa.

6. Saa hänet kaipaamaan sinua

Hiljaisuus saa hänet kaipaamaan sinua. Kun sinusta ei kuulu, kun olette vielä suhteen alkuvaiheessa, hän kaipaa sinua helpommin. Mitä enemmän vetäydyt, sitä suuremmalla todennäköisyydellä hän kaipaa sinua. Esitä saavuttamatonta ja hän haluaa juuri sinut. Tätä voidaan kutsua myös flirttailuksi.

7. Pidä huoli, että pysyt hänen mielessään

Jos haluat, että juuri hän näkee sinussa olevan jotain erikoista ja olisit hänellä ensimmäisenä mielessä, ole se, joka kuuntelee ja ymmärtää häntä.

Kun olette yhdessä, rakenna välillenne tunnepitoinen ja tunteellinen side. Mies tuntee silloin olevansa kiinnostunut jostakin, jonka kanssa hän voi jakaa emotionaalisen puolensa sekä fyysisen puolensa. Viestinnän tärkeyttä ei pidä unohtaa.

Kun olet hän, jonka puoleen hän pystyy kääntymään, se vahvistaa suhdettanne. Silloin hän ajattelee sinua myös silloin, kun ette näe toisianne.

8. Tee hänen kanssaan jotain unohtumatonta

Yksi parhaista tavoista saada hänet kaipaamaan sinua on varmistaa, että yhdessä vietetty aika on jotain unohtumatonta. Yhdessä vietetyn ajan lisäksi saatte samalla myös hyviä muistoja, jotka voivat auttaa rakentamaan suhdettanne ja saada hänet kaipaamaan sinua, vaikka olisitte kaukana toisistanne.

Oletko koskaan huomannut hymyileväsi vain siksi, että ajattelit jotain erityistä hetkeä, jonka koitte yhdessä? Silloin mielessäsi on vain yksi asia: haluat nähdä hänet ja kokea tuon iloisen hetken uudelleen. Pidä tämä mielessä, kun haluat saada myös hänet kaipaamaan sinua.

Lähde: Your Tango