Tee makuuhuoneestasi tämän värinen, jos haluat sen todella vaikuttavan mielialaasi

Tämä väri ja sen erilaiset sävyt voivat muun muassa luoda makuuhuoneesta suuremman tuntuisen sekä vaikuttaa yöuniesi kestoon – niitä pidentävästi.

Makuuhuoneen pitäisi olla rauhallinen paikka, mutta liian usein siitä tulee kannettavan tietokoneen näpytyksen, television huminan ja älypuhelimen piiputuksen täyttämä tila. Vaikka vaatii panostusta ja kuria kohdella makuuhuonetta rauhallisena keitaana, jollainen sen pitäisi olla, voit hieman oikoa tällä helpolla niksillä: maalaa makuuhuone siniseksi.

HuffPostin mukaan sininen väri edistää rauhan, rauhallisuuden ja seesteisyyden tunteita ja voi saada makuuhuoneen tuntumaan isommalta. Sinisen sävyjen on osoitettu myös alentavan verenpainetta.

Tämän lisäksi vuonna 2013 julkaistun Travelodgen tutkimuksen mukaan ihmiset nukkuvat pidempään sinisissä makuuhuoneissa kuin muuta väriä olevissa makkareissa.

Designasiantuntija Katie Reynolds suosittelee sisustamaan makuuhuoneen 2-3 eri sävyllä samaa sinistä väriä, jotta lopputulos edistää rentoutumista.

Yhdistä sinisen vaaleita sekä keskisävyjä kalpean keltaisen kanssa, sillä se tuo tulaan lämmön tuntua. Jos taas lisäät vaaleita harmaita sävyjä, voit pitää makuuhuoneen ilmeen viileänä ja rauhallisena.

Katso täältä kuvista inspiraatiota sinisen makuuhuoneen luomiseksi.

Lähde: HuffPost


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.