Tekemällä itse saatat säästää jopa hieman kauneustuotekuluissa.

Kauneustuotteiden ostaminen voi tulla kalliiksi, mutta helpotusta tähän voi saada tekemällä niitä myös itse. Tässä auttaa, jos kotoasi löytyy esimerkiksi meikkejä, joita et enää käytä tai joista et enää niin pidä.

Alla kolme vinkkiä, miten voit tehdä kauneustuotteita omassa kodissasi ja säästää samalla hieman rahaakin, kun et ole ostamassa heti uutta.

Huulikiilto

Oman huulikiillon teko on yksinkertaista ja sen kanssa voit hyödyntää kotonasi lojuvia tuotteita, joita et muuten käyttäisi – kuten luomiväripalettisi jokin koskemattomaksi jäänyt sävy. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin valita luomivärin sävy, jota mieluummin käyttäisit huulissasi, ottaa vanupuikko ja kaapia luomiväriä pieneen purnukkaan, lisätä hieman vaseliinia, sekoittaa ja voila! Valmista on.

Kynsilakka

Myös tee-se-itse kynsilakassa tarvitset luomiväriä. Tällä kertaa sinun täytyy vain sekoittaa haluamaasi luomiväriä kirkkaaseen kynsilakkaan, joten ennen kuin nakkaat menemään vanhan sinisen luomivärin, jota vannoit olla käyttämättä koskaan uudelleen, harkitse hetki, miltä se näyttäisi kynsissäsi.

Sävyttävä ja kosteuttava voide

Jos sinulta vain löytyy peitevoidetta ja kasvoille tarkoitettua kosteusvoidetta, et tarvitse erikseen sävyttävää voidetta. Lisää vain tippa peitevoidetta kosteusvoiteeseen ja se on valmis: peittävyyttä ja kosteutusta kerralla.

Lue lisää tee-se-itse vinkkejä täältä.

Lähde: Beauty High

Kommentit

Kommenttia