On terveellisiä välipaloja ja sellaisia välipaloja, joita ei kannattaisi syödä.

Terveysasiantuntijat ovat samaa mieltä eräästä kovin yleisestä välipalasta, että sitä ei pitäisi kenenkään syödä. Jos syö tätä todella epäterveellistä välipalaa, se tulee aiheuttamaan kehoon helposti erilaisia tulehduksia.

Kyseessä ovat perunalastut, joissa on paljon suolaa, hiilihydraatteja ja rasvaa. Nämä kolme asiaa yhdessä syötynä ovat todella suuri uhka keholle monilla muullakin tavoilla, kuin että ne edesauttavat tulehdusten syntymistä.

Perunalastujen sisältämä gluteeni voi aiheuttaa turvotusta ja painonnousua. Vaikka perunalastujen syöminen voi tuntua ihanalta, koska ne maistuvat niin hyviltä, voi se lopulta johtaa lukuisiin oireisiin, kuten krooniseen väsymykseen, nivel- ja lihaskipuihin, ruoansulatuskanavan sairauksiin, kuten refluksitautiin sekä moniin muihin ikäviin ja jopa vaarallisiin oireisiin.

Perunalastut sisältävät vain tyhjiä kaloreita ilman mitään ravitsemuksellisia hyötyjä, joten niitä ei kannattaisi kenenkään syödä. Mutta jos pidät niistä kovasti, tee niitä itse tavalla, jossa käytät niiden teossa vähemmän rasvaa ja suolaa kuin kauppojen vaihtoehdoissa.

Lähde: She Finds