Tässä ovat parhaat muotitrendit vasta alkaneelle vuodelle – lue 7 vinkkiä

Muun muassa polka dot, kukat ja paljetit ovat esillä vuonna 2015.

Brittilehti Daily Mail koosti sivuilleen vuoden 2015 kuumimpia trendejä muodin maailmasta. Alla on seitsemän poimintaa lehden listauksesta.

Armeijatyyli

Yksi helpoimmista talvi/kevät tyyleistä on rento armeijatyyli. Khakivaatteita voit ottaa osaksi tyyliäsi muun muassa kevyellä parkalla tai silkkisellä puserolla.

Kimaltelevat paljetit

Inspiraatiota paljettityyliin voi hakea esimerkiksi Burberryltä. Yksi idea taas on yhdistää armeijatyyliin sopiva khakipaita kultaisin paljetein koristeltuun kynähameeseen.

Mustavalkoista peliin

Musta ja valkoinen sopivat hyvin vuoden 2015 aikuismaiseen, räätälöityyn esteettisyyteen. Tätä trendiä on parasta lähestyä niin, että valitset laadukkaita osia kokonaisuuteen, joita pystyt käyttämään myös sitten, kun mustavalkotrendi on mennyt jo menojaan.

Voimakkaita kukkia

Tämän sesongin kukat ovat isoja, kauniita ja kirkkaita. Koeta kuitenkin valita yksi erottuva vaatekappale ja pidä muut hillitympänä, jotta kokonaisuudesta ei tule liian sekava.

Rohkeat pilkut

Polka dot -kuosi toimii niin hauskana ja feminiinisenä kuosina kuin hillitympänä klassikkona. Niin pienet kuin suuret pilkut ovat iso trendi kevät/kesä -kaudella. Ideoita voi hakea muun muasas Dolce & Gabbanan ja Ralph Laurenin mallistoista.

Gladiaattoreihin korkoa

Gladiaattorisandaalit eivät poistu muodista vieläkään ja tällä kaudella niissä on mukana korkeat korot ja remmit, jotka nousevat ylös kohti polvea.

Merimiesmäiset raidat

Seuraava sesonki pursuaa merimiesmäistä raitaa laivastonsinisistä punaisiin ja valkoisiin raitoihin.

Katso trendejä havainnollistavia kuvia ja lisää trendivinkkejä täältä.

Lähde: Daily Mail


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.