Mitä tahansa onkaan horoskoopiltaan, voi rakastua keneen tahansa, vaikka hänen horoskooppinsa olisi mikä.

Kaikkien horoskooppiparien rakkaustarinoita ei ole kuitenkaan kirjoitettu tähtiin. On eräs horoskooppipari, joiden suhteesta saattaa tulla hyvin riitaisi. On myös horoskooppipari, jotka eivät yhdessä osaa päättää juuri mistään. Katso tästä alta yhteensopimattomimmat horoskooppimerkit, joiden ei pitäisi olla yhdessä.

1. Oinas ja rapu

Oinas pitää nopeasta etenemisestä, joten nopea rakastuminenkin on oinaalle mieluisaa. Rapu taas tarvitsee luottamuksen saamiseen paljon aikaa. Valitettavasti sillä hetkellä, kun rapu on varma tunteistaan, on oinas jo olettanut, että hän ei kiinnosta ja on siirtynyt eteenpäin.

2. Kaksoset ja skorpioni

Kaksosten mieli vaeltaa helposti ja hänellä on usein ristiriitaisia mielipiteitä. Tuo voi järkyttää skorpionin, koska hänen on aina tiedettävä missä mennään. Jos asiat muuttuvat jatkuvasti, ei skorpioni tunne oloaan turvalliseksi. Kaksoset taas pitävät siitä, että elämässä tapahtuu jatkuvasti muutoksia. Sellaiseen elämään skorpioni ei mielellään sydäntään sijoita.

3. Kauris ja jousimies

Kauris on ahkera ja kunnianhimoinen sekä uskomattoman romanttinen ja luotettava elämänkumppani. Jousimies taas on hurmaava, joka luulee, että kaikki ovat valmiita antamaan hänelle anteeksi, jos hän esimerkiksi ilmestyy treffeille myöhässä. Mutta kaikki muut, paitsi kauris, voivat ehkä antaa anteeksi. Kauris pitää täsmällisyydestä ja siitä, että kaikki on aina organisoitu hyvin. Jousimiehen kanssa se ei tule onnistumaan.

4. Härkä ja vesimies

Härkä on vakaa ja hänen sydämenasioitaan on helppo ennustaa. Hän joko löytää elämäänsä helposti romantiikkaa tai sitten ei millään. Vesimies taas kyllästyy helposti, joten romantiikalla ei hänen kanssaan pötkitä pitkälle. Vesimies haluaa suhteeseensa omaperäisyyttä ja pitää siitä, että puoliso stimuloi häntä älyllisesti ja taiteellisesti. Härälle tuollainen kuulostaa hukkaan heitetyltä energialta.

5. Leijona ja kalat

Kalat-horoskooppi on täynnä empatiaa muita kohtaan. Leijona taas on täynnä itserakkautta. He näkevät siten maailman täysin eri tavalla, joten heidän suhteensa tulee olemaan vaikea, koska he eivät ymmärrä toisiaan.

6. Neitsyt ja vaaka

Neitsyt on nokkela ja realistinen. He osaavat kohdata ongelmat rehellisesti ja jopa huumorilla. Vaaka taas on optimistinen ja uskoo, että lähes kaikki on mahdollista, jos vain tekee yhteistyötä. Se mikä inspiroi vaakaa, on usein neitsyen mielestä naiivia, joka taas kuulostaa vaa’asta loukkaavalta.

Onko tämän mukaan puolisosi horoskooppi sinun horoskooppiisi sopiva? Tai jos etsit vielä puolisoa, tästä voi olla etsintään apua.

Lähde: Purewow

LUE MYÖS