Toiset tähtimerkeistä ovat pitkävihaisia ja muistavat kokemansa vääryydet vuosienkin takaa, toisille menneet ovat menneitä.

Astrologia ja horoskooppimerkit voivat paljastaa ihmisestä paljon eri seikkoja täydellisesti sopivasta erobiisistä aina huonoimpaan piirteeseen. Ei siis ole ihme, että tähtimerkeistä paljastuu myös se, kuinka nopeasti ihminen leppyy vai onko hän kenties kaunaa kantavaa sorttia.

Pure Wow’n mukaan kaksi tähtimerkkiä osaa olla kaunaisempia ja pitkävihaisempia kuin muut – ja samaan tapaan kaksi tähtimerkkiä antavat helpommin anteeksi eivätkä muistele menneitä. Mistä merkeistä on kyse? Se selviää alta!

Kaunaisimmat tähtimerkit

Rapu

Pure Wow’n mukaan ravun syvästä tunteiden kaivosta voi löytyä niin harmistusta vuosikymmen sitten päättyneeseen parisuhteenseen liittyen kuin entiseltä esimieheltä saatua kritiikkiä tai katkeruutta ystävää kohtaan, kuka ei muistanut toivottaa hyvää syntymäpäivää. Ravun hallitseva planeetta on kuu, joka on kytköksissä muistoihin ja introspektioon. Herkellä ravulle on siis mahdotonta unohtaa, miten häntä on kohdeltu aiemmin. Rapu käy läpi mielessään uudelleen ja uudelleen kokemiaan vääryyksiä ja riitoja eivätkä emotionaaliset haavat ole parantuneet siitä, kun hän ne sai. Pure Wow’n mukaan rapu osaa käyttäytyä fiksusti häntä väärin kohdellutta ihmistä kohtaan, mutta kaunat ovat silti olemassa pinnan alla.

Skorpioni

Haavoittuvaisuus ei ole helppoa skorpionille. Pistin valmiina skorpioni on alitajuisesti valppaana henkilökohtaisiin hyökkäyksiin. Pure Wow’n mukaan tämä intuitiivinen vesimerkki on ylpeä siitä, että osaa lukea negatiivisia energioita ja näkee valheiden läpi. Skorpioni on erittäin tarkka siitä, keneen hän luottaa ja ihmissuhteet ovat kuin pyhä liitto. Jos siis rikot skorpionin luottamuksen, ei anteeksiantaminen ole vaihtoehto. Pure Wow’n mukaan kaunainen skorpioni poistaa elämästään ihmiset, jotka ovat tehneet hänelle väärin, mutta hän ei unohda heidän tekojaan. Skorpionin silmissä heidän luonteen salaperäisyys on ratkennut eikä ole tarvetta aloittaa tutkimuksia uudestaan.

Anteeksiantavimmat tähtimerkit

Kaksoset

Pure Wow’n mukaan kaksoset haluaa ymmärtää ympärillään olevaa maailmaa. Yhtenä päivänä hän pureutuu merinisäkkäisiin, toisena hän kertoo oppimiaan seikkoja ekspressionismista ja tyylisuunnan taiteilijoista. Jos kaksoset ei osaa sitoutua yhteen tehtävään tai aiheeseen, ei siis liene yllätys, että hän olisi pitkävihainen tai kaunainen. Konfliktitilanteissa tämä merkki haluaa puhua asiat halki, mutta kun kaikki on sanottu, kaksoset jatkaa eteenpäin ilman mielipahaa. Pure Wow’n mukaan kaksoset on todella avarakatseinen ja muuttuvana olentona hän uskoo, että muutkin voivat muuttua ja kehittyä. Kaksosten kevyttä ja ilmavaa energiaa ei pitkävihaisuus paina – hänellä on muutakin tekemistä.

Oinas

Oinas on tähtimerkkien tulitikku: syttyy ja sammuu nopeasti. Pure Wow’n mukaan oinas ei säästele sanojaan, kun tuo ilmi ensijärkytyksensä ja -suuttumuksensa. Vaiston, aggression ja tahdonvoiman planeetta Marsin hallitsema merkki kohtaa konfliktit suoraan ja ottaa asiat esiin, jos jokin häiritsee. Rohkea oinas ei arastele kohdata ihmisiä ja mieluummin hän purkaa tunteensa kuin piilottaisi sen, että pahoitti mielensä. Pure Wow’n mukaan oinas on aloitteen tekijä, joka aloittaa intohimoprojekteja ja painaa kohti tavoitteitaan, joten hänellä ei ole aikaa tuijotella peräpeiliin.

Löydät lisää Nainen.comin horoskooppeihin liittyviä juttuja muun muassa horoskoopit-tunnisteen alta täältä.

Lähde: Pure Wow