Musiikki auttaa käsittelemään sydämen särkymiseen liittyviä tunteita.

Ihmisillä on monenlaisia tapoja käsitellä eroa ja särkynyttä sydäntä, mutta luultavasti yksi yleisimpiä on turvautuminen musiikin apuun. Sydämen särkymisestä ja eroamisesta kertovien kappaleiden kuunteleminen on jopa tutkitusti tehokas tapa helpottaa erosta toipumista.

Sydänsuruihin sopivia biisejä on tehty niin paljon, että niiden joukosta löytyy myös jokaiselle horoskooppimerkille sopivimmat kappaleet. Psychic World on selvittänyt jokaiselle tähtimerkille täydellisesti sopivan erobiisin käyttämällä apuna biisin määrittelyssä kyselyä, jossa 2 199 henkilöä kertoivat horoskooppimerkkinsä sekä miten he toimivat ja miltä heistä tuntuu eron aikana.

Alta voit katsoa, mikä on sinun horoskooppimerkillesi täydellisesti sopiva erobiisi.

Oinas: Lizzon Truth Hurts

Oinaat tekivät kyselyssä selväksi, että he eivät tule jätetyksi, vaan he ovat se osapuoli, joka jättää ja lähtee suhteesta. Oinas voi jatkaa eteenpäin nopeasti ja on todella kilpailullinen siitä, kumpi pääsi suhteesta ja erosta yli ensin. Oinaalle täydellinen valinta onkin Lizzon Truth Hurts.

Härkä: A Great Big Worldin Say Something

Härkä on toivoton romantikko ja hän taistelee suhteensa puolesta loppuun asti, vaikka kuinka sattuisi. Erotessa tunteiden käsittelyssä härkää auttaa parhaiten A Great Big Worldin Say Something.

Kaksoset: Taylor Swiftin All Too Well

Taylor Swiftin kynästä on syntynyt niin lukuisia rakkaus- kuin erolauluja, ja niistä All Too Well on kuin tehty kaksosille, jotka mielellään muuttavat eronsa surulliseksi draamaksi, selviytymiskeinonaan.

Rapu: Lady Gagan Million Reasons

Ravut tekevät kaikkensa pitääkseen parisuhteensa elossa ja vaatii paljon ravulta, että hän lopulta myöntää, että on aika laittaa suhteelle piste. Kun rapu tämän päätöksen on tehnyt, ei häntä saa takaisin. Ravulle paras biisi on Lady Gagan Million Reasons.

Leijona: Britney Spearsin Everytime

Leijonan vaikeimmat ajat ovat silloin, kun hän käy läpi eroa. Koko eroprosessi vääntää leijonan sydäntä ja parhaiten tätä kaikkea kuvaa Britney Spearsin Everytime.

Neitsyt: Rihannan What Now

Loppukesän ja alkusyksyn lapset välttelevät mielellään konflikteja kumppaniensa kanssa ja heille on vaikea päästä erosta yli. Tälle tähtimerkille paras erobiisi on Rihannan What Now.

Vaaka: Adelen Someone Like You

Monet sydänsuruiset ovat laulaneet mukana tämän Adelen voimaannuttavan eroballadin sanoja kappaletta kuunnellessaan, mutta kaikista parhaiten Someone Like You sopii vaa’alle. Vaaka ottaisi mieluummin tauon suhteesta, mutta kun suhde lopulta päättyy, vaakaa päättää sen mieluiten hyvissä väleissä.

Skorpioni: Olivia O’Brienin Josslyn

Skorpioneilla ero voi laukaista kontrolliongelmia ja heistä saattaa tulla hieman pakkomielteisiä exiensä suhteen ennen kuin lopulta pääsevät erosta yli. Olivia O’Brienin Josslyn on skorpionin särkynyttä sydäntä rauhoittava biisi, jonka avulla erosta pääsee lopullisesti yli.

Jousimies: Whitney Houstonin I Have Nothing

Jousimiehen on vaikea päättää parisuhteensa ja sanos hyvästit kumppanilleen. Toisinaan he ottavat tavoitteeksi saada rakkaansa takaisin, mutta jos se ei onnistu, murenee maailma jousimiesten ympärillä. Tästä syystä Whitney Houstonin I Have Nothing on ultimaattinen erobiisi jousimiehille.

Kauris: Ariana Granden Thank U, Next

Jos eroat kauriista, varaudu siihen, että ero on siisti ja terve. Kauriit nimittäin tietävät, että on parempi hyväksyä tilanne ja jatkaa eteenpäin. Kauris on hyväksyy mieluummin todellisuuden kuin huijaa itseään. Tähtimerkille sopivin erobiisi onkin Ariana Granden hittibiisi Thank U, Next.

Vesimies: Christina Aguileran Hurt

Erotessaan vesimies miettii, murehtii ja ylianalysoi kaikkea eroon johtanutta ja todennäköisesti on tähtimerkeistä se, joka tarvitsee eniten tukea läheisiltään toipuakseen. Tästä syystä Christina Aguileran Hurt on vesimiehille sopivin erobiisi.

Kalat: Anne-Marien Heavy

Kalat todennäköisesti ajautuu eri teille kumppanistaan sen sijaan, että käsittelisi ongelmia, koska tämä tähtimerkki ei pärjää tällaisissa tilanteissa kovin hyvin. Anne-Marien Heavy on kaloille täydellinen erobiisi, joka auttaa tulemaan sinuiksi eron kanssa ja jatkamaan eteenpäin.

Löydät tarkemmat kuvaukset jokaisen tähtimerkin tavoista käsitellä eroa sekä näiden kappaleiden musiikkivideot listattuna täältä.