Tässä on yksi tärkeimmistä ainesosista, jota tarvitset pudottaaksesi painoa – 100% luonnollinen

Haluatko pudottaa muutaman kilon painoa ennen joulua? Vai haluatko pysyä kunnossa pidemmällä tähtäimellä? Jos vastasit mielessäsi ’kyllä’, niin jatka lukemista…

Minulle painon pudottaminen ei ole koskaan ollut ongelma, mutta myöskään painon kerääminen ei valitettavasti ole tuottanut suuria vaikeuksia. Toisin sanoen painoni ”jojoilee” eli menee ylös ja alas – siksi olenkin yrittänyt löytää pysyviä ratkaisuja, joilla paino tippuisi ja pysyisi sen jälkeen tasaisena ilman sen kummempia konsteja.

Ja sitten pääsemmekin mielenkiintoiseen aiheeseen… Entä jos kokeilisin joitakin lisäravinteita?

UltraBurn on 100 prosenttisesti luonnollinen, laihdutuksen tueksi kehitetty tuote, joka tehostaa rasvanpolttoa ja auttaa saavuttamaan sekä ylläpitämään tavoitepainoa.

Ennen kuin säikähdät kuullessasi sanan ”lisäravinne”, niin lue mitä UltraBurn sisältää!

Ainesosat

Ainesosat eivät minun mielestäni kuulosta lainkaan hassummalta! Samaan aikaan on mielestäni mukava ajatella että kaikki vadelman, vihreän teen, acai-marjan ja mangon terveydelliset ominaisuudet saisi kätevästi yhdellä kertaa!

Tässä vaiheessa on tietenkin hyvä muistaa että tuote sopii osaksi terveellistä ruokavaliota, ei kuitenkaan korvikkeeksi.

Kiinnostuitko? Kyllä? Tilaa UltraBurn -paketti tervetuliaishintaan: 6,90 euroa.

Mietityttääkö vielä jokin? Jatka siinä tapauksessa lukemista.

Mitä vadelmaketoni on?

Vadelmaketoni on luonnollinen ainesosa, jota esiintyy useissa hedelmissä, kuten vadelmissa ja karpaloissa. Vadelmaketonia on mahdollista ottaa talteen suoraan vadelmista. Määrällisesti kilosta vadelmia saa kuitenkin suhteellisen vähän vadelmaketonia talteen, mikä tekeekin ainesosasta erittäin arvokkaan.

Vadelmaketonia on käytetty laajalti niin kosmetiikka- kuin elintarviketeollisuudessakin. Nykyään vadelmaketoni on myös yksi suosituimmista laihdutukseen käytettävistä ravintolisistä sen tehokkuuden vuoksi.

raspberries growing

Vadelmaketoni on 100% luonnollinen

Vadelmaketoni auttaa niin laihdutuksessa kuin painonhallinnassakin ja on 100% luonnollinen ainesosa. Se säätelee adiponektiinia, proteiinia, jolla elimistö säätelee aineenvaihduntaa. Vadelmaketoni saa myös soluissa olevan rasvan hajoamaan tehokkaammin, jolloin elimistön rasvanpoltto tehostuu.

Tuote sopii siis erinomaisesti ihmisille jotka haluavat saada paremman tuntuman painonhallintaan sekä tehoa painonpudotukseen – ilman lyhyellä tähtäimellä tehokkaita mutta pitkällä aikavälillä tehottomia dieettejä, joita ei jaksa noudattaa loputtomiin.

Oletko kahden vaiheilla? Tässä muutamia hyviä syitä kokeilla UltraBurnia:

 • Polttaa rasvaa tehokkaasti
 • Vähentää näläntunnetta
 • Nostaa vireystilaa ja antaa energiaa
 • Vaikuttaa vuorokauden ympäri, jopa nukkuessa
 • Auttaa laihtumaan
 • Tehostaa terveellisten elämäntapojen vaikutuksia
 • Koostuu luonnollisista ainesosista
 • Täydellinen 4-12 kg laihduttavalle

Ota ensimmäinen askel kohti unelmavartaloasi – 6,90 euroa voisi käyttää huomattavasti huonomminkin, esimerkiksi karkki- ja sipsipussiin! 

Tilaa tai tutustu tuotteeseen tarkemmin osoitteessa: superlaihaksi.com 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

 • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
 • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
 • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.