46 miehen joukosta yksi oli ylitse muiden.

Mr World -kilpailulla etsitään maailman halutuinta miestä ja seuraavat kaksi vuotta tämä titteli kuuluu Rohit Khandelwalille. Intialainen komistus valittiin voittajaksi 46 osallistujan joukosta 19. heinäkuuta.

Elokuussa 27 vuotta täyttävä Khandelwal on parin vuoden ajan työskennellyt näyttelijänä ja mallina. Brittilehti Metron mukaan hän sanoi tuntevansa olonsa nöyräksi ja etuoikeutetuksi voittonsa myötä.

”Tämä on ollut upea matka tähän asti enkä malta odottaa, mitä tapahtuu seuraavaksi”, hän sanoi.

Jotta Mr World -kilpailuun voi osallistua, täytyy miehen voittaa oman kotimaansa kilpailu. Tuoreen Mr Worldin ystävän mukaan Khandelwal tekikin kovasti töitä voittaakseen Mr India -tittelin ja tuplasi työmäärän, jotta hänet valittaisiin maailman halutuimmaksi mieheksi.

Mr World -kilpailussa on yhteensä viisi erilaista haastetta, muoti ja tyyli, extreme-haaste, multimedia, urheiluhaaste ja taitokisa. Jokaisesta valitaan yksi voittaja, joka pääsee kilpailun top 10 joukkoon ja loput viisi top valitsee tuomaristo arvioimalla miesten suorituksia eri haasteosioissa.

Koko kilpailun voittajan valinnasta vastaa myös tuomaristo, joka arvostelee jokaisen miehen suoritukset ennen kuin miehet saavat kertoa, miksi haluavat tulla valituksi Mr Worldiksi ja mitä se merkitsisi heille.

Tänä vuonna kilpailussa toiseksi sijoittui 21-vuotias Fernando Alvarez Puerto Ricosta ja kolmanneksi 26-vuotias meksikolainen Aldo Esparza Ramirez. Suomalaisväriä kilpailussa ei nähty.

Voit lukea lisää kilpailusta ja katsoa kaikki osallistujat Mr Worldin kotisivuilta täältä.

Lähde: Metro