Eri seksitutkimuksista tehty kooste paljasti muun muassa iän, milloin seksi on parhaimmillaan.

Nuorilla aikuisilla on jotain, mitä odottaa tulevaisuudelta – ainakin seksin suhteen. Women’s Healthin mukaan Happifyn toteuttama kooste erilaisista seksitutkimuksista on selvittänyt, minkä ikäisenä ihmiset harrastavat elämänsä parasta seksiä.

Koosteen mukaan 50-60-vuotiaat – eli he, joilla on todennäköisesti vuosikymmenien kokemus seksistä – kertoivat harrastaneensa elämänsä parasta seksiä nelikymppisenä – tarkemmin sanottuna 46-vuotiaana.

Tämän lisäksi Happifyn koostessa nostettiin esiin tutkimus, jonka mukaan seksin harrastaminen kerran viikossa riittää tekemään parit onnelliseksi. Myös Nainen.com on uutisoinut tästä tutkimuksesta ja voit lukea siitä lisää täältä.

Women’s Healthin mukaan säännölliselle seksin harrastamiselle on hyvä syy; vanhemmat parit, jotka harrastavat seksiä säännöllisesti, ovat onnellisempia kuin he, jotka harrastavat seksiä harvemmin.

Women’s Healthin mukaan kooste paljasti myös sen, että lähes 50 prosenttia pareista on sanonut harrastaneensa elämänsä parasta seksiä nykyisen kumppaninsa kanssa – iästä huolimatta.

Lähde: Women’s Health

Kommentit

Kommenttia