Kynsiteknikko kokeili, miten suklaakuorrutteella onnistuu kynsien koristaminen.

Tämän vuoden aikana on ehditty nähdä useampia erikoisia kynsitrendejä kynsiin kiinnitetyistä mehikasveista pörröisiin palleroihin ja karvoihin. Nämä kuitenkin kalpenevat uusiseelantilaisen kynsiteknikon idean rinnalla.

Nailed It NZ -nimimerkkiä käyttävä Jessie Mills keksi kokeilla, miten kynsien koristaminen onnistuu syötävien avulla. Niinpä kynsilakan sijaan kynsiteknikko käytti erivärisiä, kirjoitusten tekemiseen tarkoitettuja suklaakuorrtuksia ja syötäviä hopeapalloja – katso alta lyhyt videoklippi kynsien tekemisestä:

Instagram-julkaisun sekä YouTubessa julkaistun pidemmän tutoriaalin yhteydessä Mills huomauttaa, että tämän kynsikokeilun on tarkoitus olla vain hauskanpitoa eikä päivittäiseen käyttöön soveltuvaa.

Mills kokeili pitää kättään pakastimessa, jotta kynnet kuivuisivat, mutta se ei onnistunut. Lopuksi kynsiteknikko syö kyntensä, joten ainakin tällä kynsi-idealla saa suun makeaksi.

Jessie on julkaissut tutoriaalinsa jo kesällä, mutta vasta nyt suklaakynnet ovat nousseet esiin useilla eri sivustoilla, kuten Metron, Cosmopolitanin, Marie Clairen ja Bustlen sivuilla.

Alta näet, miltä suklaakynnet lopulta näyttivät ja artikkelin yltä voit katsoa Millsin julkaiseman pidemmän videon kynsien tekemisestä.

Mitä mieltä sinä olet kynsiteknikon kokeilusta? Ota kantaa kommenteissa!

Lähde: Metro