Pörröiset karvat koristavat kynsiä – katso kuvat erikoisesta trendistä

Pörröiset karvakynnet herättävät takuulla huomiota.

Jos viime kesänä kummasteltiin kuplakynsiä, on nyt vuorossa toinen erikoinen, k-kirjaimella alkava kynsitrendi: karvakynnet. Nimensä mukaisesti kynsiä koristellaan karvatupsuin.

Trendi lähti liikkeelle New Yorkin muotiviikoilta helmikuussa, kun Libertinen näytöksessä mallit astelivat catwalkia tekoturkista kynsissään. Kynsityylistä vastasi kynsien, käsien ja jalkojen kauneuteen keskittyvän CND:n toinen perustaja ja tyylijohtaja Jan Arnold.

Mashablen mukaan karvatrendi toteutaan niin, että ensin kynnet lakataan neutraalilla sävyllä. Tämän jälkeen laitetaan kirkasta päällyslakkaa ja lakan kuivuessa kynsiin painetaan tekoturkispalat kiinni – ja voilá! Sinulla on karvakynnet!

Jos haluat panostaa tyyliin enemmän, valitse kynsiisi lakattava sävy niin, että se sopii tekoturkikseen, jonka myöhemmin kiinnität kynsiin. Karvakynnet poistetaan samalla tavalla kuin kynsilakka ylipäänsä, eli kynsilakanpoistoaineella.

Alla vielä muutama esimerkki tästä kynsitrendistä:

Jos tämä trendi on sinulle liian karvainen ja pörröinen, voit sen sijaan kokeilla pörröpallero-trendiä, josta kerroimme helmikuussa.

Lähde: Mashable


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.