Vältä tätä haitallista tapaa, ja rintasi pysyvät kiinteämpinä

Vaikka kehon vanhetessa onkin ihan luonnollista, että rinnat menettävät osan kiinteydestään, kukaan tuskin haluaa ennenaikaisesti roikkuvia rintoja. Vaikka ikääntymistä ja painovoimaa vastaan ei kukaan voikaan tehdä mitään, on olemassa monia yksittäisiä asioita, jotka saavat rinnat roikkumaan.

Meistä suurin osa on varmasti valmis näkemään vaivaa sen eteen, että rintamme pysyvät kiinteämpinä ja terhakkaampina mahdollisimman pitkään. Tätä varten onkin esimerkiksi myynnissä kaikenlaisia rasvoja ja seerumeita, joiden pitäisi auttaa pitämään kaksosemme kiinteinä.

Lääkäri kuitenkin neuvoo paljon tehokkaamman ja helpomman tavan vaikuttaa rintojen kiinteyteen, kuin erilaisten rasvojen ja voiteiden kokeilun. Hän kehottaa rintojensa kiinteydestä kiinnostuneiden naisten välttämään erästä muutenkin haitallista tapaa: tupakointia.

Toki tupakointi on haitallista muutenkin, ja sitä pitäisi välttää useista eri syistä, mutta tupakointi vaikuttaa negatiivisesti myös rintoihimme. Sauhuttelu nimittäin tuhoaa kollageenia kehossamme, ja vähentää siten rintojen kiinteyttä.

Vaikka tupakoisitkin tällä hetkellä, ei ole liian myöhäistä lopettaa! Lääkäri nimittäin paljastaa, että tupakoinnin lopettaminen vaikuttaa positiivisesti myös rintojen ulkonäköön.

Nyt onkin siis yksi syy lisää lopettaa sauhuttelu!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: The Sun / Kuva: Dainis Graveris, Unsplash