Tämä siivousniksi helpottaa elämääsi, jos sinulla on lapsia – lue näppärä vinkki

Niksin avulla tavarat löytävät tiensä helposti oikeisiin paikkoihin kodissa.

Kun perheessä on pieniä lapsia, voi kotoa löytyä lasten leluja, vaatteita ja muita tavaroita ympäriinsä. Kenties sohvatyynyjen takana on legoja, kylpyankka on löytänyt tiensä makuuhuoneeseen ja kylpyhuoneen lattialla lojuu jälkikasvusi vaatteita.

Pure Wow on kertonut sivuillaan näppärästä niksistä, jolla kaikki nämä tavarat päätyvät helposti oikeisiin paikkoihin ja koti näyttää hetkessä olevan paremmassa järjestyksessä. Niksiä varten tarvitset jokaiselle kotisi huoneelle oman värikkään kassin tai pussukkan.

Siivousniksin idea on simppeli: nappaa kaikki kassit käsiisi ja kerää ympäri huushollia lojuvat tavarat niille sopiviin kasseihin. Eli esimerkiksi legot menisivät leikkihuoneen kassiin, kylpyankka kylpyhuoneen kassiin ja jälkikasvun vaatteet heidän huoneille tarkoitettuihin kasseihin.

Kun kaikki tavarat on kerätty niille kuuluviin kasseihin tai pussukoihin, vie pussukat huoneisiinsa ja laita tavarat siellä paikoilleen. Näin saat kaiken kerralla vietyä niille kuuluviin tiloihin – ja hyvänä bonuksena tässä on se, että lapset voi houkutella tekemään tämän puolestasi.

Lähde Pure Wow


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.