Eroa voi joskus olla vaikeaa ennustaa, mutta eräs yllättävä puheenaihe voi paljastaa erohalut.

Vaikka jokainen meistä toivookin, ettei oma suhde päättyisi eroon, ei aina asialle voi mitään. Moni kuitenkin toivoisi, että eron voisi oppia tunnistamaan paremmin jo etukäteen.

Monelle meistä nimittäin lähestyvä ero tulee täytenä yllätyksenä, jolloin käänne voi tuntua erityisen rankalta, koska siihen ei osannut valmistautua.

Joitakin merkkejä voi olla helpompi tulkita, kuin toisia. Jos kumppani ei esimerkiksi halua enää viettää aikaa yhdessä, osaa moni päätellä, että toinen ei välttämättä enää ole yhtä innostunut suhteesta, kuin aiemmin.

Osa merkeistä saattaa kuitenkin olla sellaisia, että harva – jos kukaan – osaa päätellä, että merkki viittaa lähestyvään eroon.

Eräs merkki on todella yllättävä, mutta tarkemmin mietittäessä kuitenkin looginen.

Jos kumppanisi nimittäin alkaa enenevässä määrin puhua kanssasi säästä, on se todennäköinen merkki lähestyvästä erosta. Moni puhuu nimittäin kumppaninsa kanssa säästä, jotta se täyttäisi hiljaisuuden ja estäisi ikävämpien aiheiden puheeksi ottamisen. Pahimmassa tapauksessa kumppani puhuu toisen kanssa tuskin enää mistään muusta kuin säästä.

Jos kumppanisi siis alkaa yhtäkkiä nostaa sään puheeksi aiempaa useammin, se saattaa olla merkki lähestyvästä erosta.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life