Jos olet enemmän koira- kuin kissaihminen, ja mietit juuri mikä koirarotu sopisi sinulle parhaiten, luehan mitä tässä alla kerrotaan.

Itselle sopivaa koirarotua voi yrittää selvitellä esimerkiksi sen perusteella, mikä on horoskoopiltaan. Tässä alla ovat jokaiselle horoskooppimerkille parhaiten sopivat koirarodut. Kun koira sopii hyvin oman persoonan kanssa, on ehkä tullut valittua oikea rotu.

Koirat ovat tärkeä osa monien elämää. Ne antavat loputonta rakkautta ja ovat uskollisia. Yleensä ihmiset pitävät sellaisista ihmisistä, jotka ovat samankaltaisia itsensä kanssa, mutta tämä pätee myös eläimiin, kuten koiriin.

Katso tästä, mikä koirarotu sopii sinulle:

Paras koirarotu Oinaalle

Oinaat ovat erittäin itsepäisiä, joista löytyy usein myös hyviä johtajuusominaisuuksia. Siksi Oinas haluaisi todennäköisesti koirarodun, joka heijastaa näitä ominaisuuksia ja pystyy seuraamaan hänen johdossaan. Tällaisia ​​rotuja ovat muun muassa saksanpaimenkoira, dobermanni, pinseri ja weimarinseisoja.

Paras koirarotu Härälle

Härkä on uskollinen ja luotettava, joka suosii elämässä hienoja asioita. Vaikka uskollisen koirarodun löytäminen on suhteellisen helppo tehtävä, on tiettyjä koirarotuja, joita pidetään oikein kunnolla uskollisina. Sellaisia rotuja ovat bokseri, cavalierkingcharlesinspanieli ja tanskandoggi.

Paras koirarotu Kaksoselle

Jotkut ihmisille soveltuu parhaiten rauhalliset koirat, kun taas toiset viihtyvät parhaiten sellaisten koirien kanssa, jotka ovat täynnä energiaa ja ovat uteliaita. Kaksoset suosisivat todennäköisesti jälkimmäistä, koska tämän tähtimerkin alla olevat ihmiset ovat itse yleensä uteliaita ja rakastavat kokeilla uusia asioita. Koirarodut, jotka ovat heille silloin sopivia, ovat partacollie, bichon frise ja portugalinvesikoira. Nämä erittäin aktiiviset ja energiset koirat ovat aina valmiita uuteen seikkailuun.

Paras koirarotu Ravulle

Rapu on erittäin perhekeskeinen ja suhtautuu perhesuhteisiin erittäin vakavasti. Siksi heille sopivia koirarotuja ovat bulldoggit ja rottweilerit. Ne ovat loistavia perhekoiria.

Paras koirarotu Leijonalle

Leijona on horoskooppimerkki, joka tarvitsee koiran, joka on yhtä viehättävä ja positiivinen kuin Leijona. Sellaisia rotuja ovat aktiiviset rodut, kuten cairnterrieri, mäyräkoira, pomeranian ja mopsi. Nämä rodut ovat rakastavat pitää hauskaa ja tarvitsevat omistajan, joka on yhtä onnellinen ja innostunut asioista kuin he ovat.

Paras koirarotu Neitsyelle

Neitsyelle sopivat rodut ovat bordercollie, vinttikoira, pointteri, shetlanninlammaskoira ja espanjalainen vesikoira. Aina analyyttinen, ahkera ja päättäväinen Neitsyt arvostaa koiraa, joka heijastaa hänen omia arvojaan.

Paras koirarotu Vaa’alle

Vaaka on yksi lempeimmistä merkeistä. Tämä merkki rakastaa tasapainoista elämää ja harmoniaa, jonka vuoksi he hyötyisivät suhteesta sellaiseen koiraan, joka on hellävarainen ja täynnä rakkautta. Vaikka jotkut ihmiset pelkäävät isoja koiria, isot koirat voivat itse asiassa osoittautua lämpimämmiksi ja pehmoisemmiksi kuin pienemmät. Newfoundlandinkoira on siitä täydellinen esimerkki. Muita sopivia rotuja ovat berninpaimenkoira ja siperian husky.

Paras koirarotu Skorpionille

Skorpioni on kekseliäs, rohkea ja intohimoinen. Vain koira, jolla on yhtä suuri määrä näitä piirteitä, voisi sopia Skorpionin koiraksi. Sellaisia ovat vihikoira, mastiffi, kultainennoutaja ja pitbull.

Paras koirarotu Jousimiehelle

Jousimies pitää elämää yhtenä juhlana. Hänen naurunsa on tarttuvaa ja kaikki haluavat olla hänen seurassaan. Hän rakastaa matkustelemisesta, seikkailuista ja jakaa positiivisen mieltä kaikille.  Tällaisia ovat esimerkiksi koirarodut, kuten bostoninterrieri, ranskanbulldoggi, jackrussellinterrieri ja shih tzu. Nämä koirat ovat hauskoja, saavat nauramaan ja voivat sopeutua hyvin uusiin tilanteisiin.

Paras koirarotu Kauriille

Kauris on luotettava ihminen ja arvostaa kuria. Sellaiselle ihmiselle hyvin sopivat rodut ovat lammaskoira, shar pei, rhodesiankoira ja shiba inu.

Paras koirarotu Vesimiehelle

Vesimies on ainutlaatuinen horoskooppimerkki. Hän on omaperäinen, älykäs, itsenäinen ja humanitaarinen. Joten muista koirista erottuvat koirat houkuttelevat Vesimiestä ja päinvastoin. Sellainen on esimerkiksi lhasa apso, joka erottuu muista roduista jo pitkillä hiusmaisilla karvoillaan. Rotua kuvataan iloiseksi ja ilkikuriseksi, luotettavaksi ja monimutkaiseksi. Kuulostaa Vesimiehen koiralta, kuten myös koirarodut collie, havannan koira, labradorinnoutaja ja villakoira.

Paras koirarotu Kaloille

Mielikuvituksellinen ja herkkä horoskooppimerkki Kalat sopii hyvin yhteen uteliaan ja ystävällisen koiran kanssa. Sellaisia rotuja ovat maltankoira, bernhardinkoira ja cockerspanieli.

Lähde: Rd.com

LUE MYÖS