Tämä Ikea-kassia hyödyntävä niksi pelastaa morsiamet pinteestä hääpäivänä – helpottaa suuresti vessareissuja

Niksin avulla morsian pääsee käymään vessassa helposti ilman apuvoimia kauniin hääpukunsa kanssa.

Ikean isoista, sinisistä ostoskasseista on paljon hyötyä myös muuten kuin huonekalujätin myymälöissä shoppaillessa. Niistä on apua vaikkapa ruokaostoksilla sekä muuttaessa, niitä voi muuttaa esimerkiksi kengiksi, hatuiksi tai jopa stringeiksi ja ne voivat auttaa morsiamia vessareissujen suhteen hääpäivänä.

IKEAhackers-sivustolla Tina-niminen nainen on kertonut oman Ikea-niksinsä, joka vapauttaa morsiamen ystävät vessa-apurin tehtävistä ja mahdollistaa sen, että morsian saa kaikessa rauhassa käydä tarpeillaan ilman huolta siitä, että kaunis hääpuku sotkeentuu.

Julkaissut Djsweeby 3. kesäkuuta 2018

Niksi on simppeli: noin euron maksavan Ikean FRAKTA-kassin pohjaan tehdään reikä, morsian laittaa jalkansa reiästä läpi, nostaa hääpukunsa helman kassiin ja vetää kassin hartioilleen, käyttäen kassin kantokahvoja olkaimina. Näin hääpuku jää kassin suojiin vessanpöntöllä asioimisen ajaksi.

Vaikka on olemassa niin sanottuja vessa-apureita, kuten Bridal Buddy, mitkä on suunniteltu tähän tarkoitukseen, on tämä Ikea-kassia hyödyntävä niksi on nopea toteuttaa eikä se tule kalliiksi – etenkin kun monen morsiamen tai hänen läheisensä kodista löytynee Ikea-kassi, jota hyödyntää.

Voit lukea vielä tarkemmat ohjeet niksin toteuttamiseksi täällä.

https://www.ikeahackers.net/2018/06/bridal-bathroom-helper.html

Julkaissut Djsweeby 3. kesäkuuta 2018

Lähde: Metro


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.