Pitkän iän yksi salaisuus on saatu selville. Se liittyy erääseen kuumaan juomaan, joka ei ole ne paljon juodut eli tee tai kahvi.

Tutkijat ja terveysasiantuntijat ovat saaneet selville, että tämä kuumana juotava juoma voi vähentää monien yleisten sairauksien riskiä. Toki tee ja kahvikin sisältävät paljon sellaista, joka tekee terveydelle hyvää. Tämä juoma on niitä vielä paljon terveellisempää, ainakin jos haluaa vähentää monien tautien riskiä.

Syövän, diabeteksen ja Alzheimerin taudin riskit vähenevät

Monen suomalaisen kohtaloksi koituu syöpä, diabetes tai Alzheimerin tauti. Siksi tämä on monille erittäin hyvä uutinen, koska niiden riskiä voi nyt vähentää. Juoma ei ole kovinkaan tuttu juoma. Juoma on nimeltään kurkuma-latte.

Moni on huomannut, että kurkuma-latte vähentää kehossa olevia tulehduksia. Tulehdukset taas liittyvät kroonisiin sairauksiin, kuten sydänsairauksiin, nivelreumaan ja jopa syöpään. Säännöllinen kurkuma-latten juominen voi auttaa vähentämään kroonista tulehdusta ja siten monien vakavien sairauksien riskiä.

Kylmäpuristetun kurkumamehun ja manteli-, cashew- tai kookosmaidon seoksesta valmistetusta kurkuma-lattesta on tullut monien terveystietoisten juoma.

Lähde: Express