Talvi ja pakkaset lähestyvät – katso vinkkejä hyvään kerrospukeutumiseen

Talvivaatteissakin voi näyttää hyvältä.

Voi vaikuttaa hieman hankalalta yhdistellä erilaisia kankaita, mutta nämä vinkit kerrospukeutumisesta auttavat sinua näyttämään vaivattomasti upealta. Alla seitsemän kerrospukeutumisvinkkiä talven varalle:

1. Vaatteiden pituus

On tärkeää sekoittaa vaatteiden pituuksia, lyhyitä pitkien vaatteiden kanssa, perusvaatteista alkaen; pitkähihainen paita yhdistettynä esimerkiksi lyhyempään neulepuseroon tai -liiviin.

2. Älä liioittele kerrosten kanssa

Kerrosten kanssa ei pidä liioitella, koska silloin saatat näyttää vain isolta. Älä käytä siis kolmea kerrosta enempää.

3. Tee kontrasteja

Kontrastien luominen on olennaista kerrospukeutumisessa. Älä pelkää erilaisten värien tai kuvioiden yhdistämisestä, sillä ne tuovat persoonallisemman ilmeen asuusi. Voit myös yhdistellä erilaisia materiaaleja ja kirkkaita värejä, kuten silkkinen valkoinen paita yhdistettynä viininpunaiseen neulepaitaan ja mustaan villatakkiin.

4. Sekoita eri tyylejä

Vältä saman tyyliin yhdistämistä keskenään. Jos hameessa on hapsuja, älä laita sen kanssa hapsullista yläosaa. Jos haluat hapsuisen hameesi erottuvan, silloin siihen kannattaa yhdistää yksinkertainen valkoinen paita ja liivi.

5. Muista pituutesi

Kerrospukeutumisessa on hyvä pitää mielessä oma pituus. Kerrospukeutuminen voi saada sinut näyttämään lyhyemmältä, etenkin jos olet jo valmiiksi lyhyt. Onkin siis parempi pysytellä perusvaatteissa vaikutelman välttämiseksi.

6. Hyvä olo

Yksi tärkeimmistä säännöistä ja vinkeistä kerrospukeutumisessa on se, että omissa vaatteissa täytyy tuntea olonsa hyväksi. Yhdistele lempivaatteitasi keskenään ja nauti illasta ulkona ystäviesi kanssa.

7. Alaosan kerrostaminen

Myös alaosan kerrostaminen on hyvä muistaa. Voit esimerkiksi yhdistää yläkerrokset laittamalla jalkaan legginssit, kapeat farkut tai hameen. Loppusilauksena lisää asukokonaisuuteen pitkävartiset saappaat.

Lähde: Become Gorgeous


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.