Sinkkuelämää-sarja (Sex and the City) hurmasi 1990-luvun lopussa ja 2000-luvun alussa ja siirtyi myös valkokankaalle kahden elokuvan myötä.

Tämän vuoden alussa Sinkkuelämää-fanit saivat ilouutisia, kun sarjan kerrottiin palaavan uudistuneena. And Just Like That… -nimeä kantavan sarjan tuotanto on alkanut New Yorkissa heinäkuussa.

Paluusarja seuraa alkuperäisestä sarjasta tuttujen Carrie Bradshaw’n (Sarah Jessica Parker), Miranda Hobbesin (Cynthia Nixon) ja Charlotte Yorkin (Kristin Davis) elämää ja ystävyyttä viisikymppisinä. Tulevasta sarjasta on nyt julkaistu ensimmäinen virallinen kuva, jossa nähdään Nixon (vasemmalla), Parker ja Davis roolihahmoinaan:

Miranda, Carrie ja Charlotte ovat täällä taas! Kuva: HBO Nordic

Kuvan perusteella Carrie ja Charlotte eivät ole kokeneet paluusarjassa suuria muodonmuutoksia, mutta Miranda sen sijaan on muuttunut punapäästä blondiksi. Suurempi muutos on kuitenkin se, että uutta sarjaa tähdittää tutun nelikon sijaan kolmikko.

Alun perin Sinkkuelämään pääosassa oli mukana myös Kim Cattrall, joka näytteli ikonista Samantha Jonesia. Cattrall on kertonut julkisuudessa, ettei halua palata enää Samanthan rooliin – alla oleva Cattrallin Instagram-julkaisu paljastaa, miltä tähti näyttää nykyään (jos upotus ei näy, löydät sen täältä).

Vaikka Samanthaa ei uusissa jaksoissa nähdä, on moni muu tuttu hahmo palaamassa. Tähän mennessä on paljastettu, että Kiho, eli Mr. Big (Chris Noth), Steve Brady (David Eigenber), Harry Goldenblatt (Evan Handler), Stanford Blatch (Willie Garson) ja Anthony Marentino (Mario Cantone) ovat mukana.

Uutena mukaan hyppää Greyn anatomia -sarjastakin tuttu Sara Ramírez, joka näyttelee Che Diazia. Hahmo on ei-binäärinen ja queer stand up -koomikko, joka tekee podcastia, jossa Carrie vierailee säännöllisesti.

Tulevat jaksot esitetään HBO Max -palvelussa, mutta vielä ei ole tiedossa, milloin ne julkaistaan. Alkuperäinen Sinkkuelämää-sarja on katsottavissa HBO Nordcilla.

Voit lukea alkuvuodesta julkaistun uutisen Sinkkuelämään paluusta täällä. Lisäksi kerroimme aiemmin, miten Samantha aiotaan kirjoittaa ulos sarjasta, ja voit lukea aiheesta lisää täällä.