Yksityisyyttään tarkoin varjelevan pariskunnan nuorimmaisesta on julkaistu tuore kuva.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin Lilibet-tytär täytti vuoden lauantaina 4. kesäkuuta. Juhlapäivän kunniaksi Sussexin herttuaparin pienokaisesta julkaistiin uusi potretti muutama päivä syntymäpäivän jälkeen.

Harper’s Bazaarin mukaan 1-vuotiaan Lilibetin on ikuistanut perheen läheinen ystävä, valokuvaaja Misan Harriman. Hän myös jakoi kuvan omalla Instagram-sivullaan yhdessä toisen kuvan kanssa, missä Lilibet on äitinsä sylissä.

Tuore kuva paljastaa, että Lilibet on perinyt piirteitään etenkin isänsä puolelta: hiuksissa on samanlaista punasävyä kuin prinssi Harrylla. Sussexien esikoinen, nyt 3-vuotias Archie on perinyt myös saman hiussävyn.

Jos kuva ei näy, löydät sen täältä – juttu jatkuu kuvan alla.

Klikkaa julkaisussa näkyvää nuolta ja näet toisen kuvan, jossa Lilibet on Meghanin sylissä.

Sussexit juhlistivat Lilibetin ensimmäistä syntymäpäivää Iso-Britanniassa. Perhe oli maassa vierailulla kuningatar Elisabetin, prinssi Harryn isoäidin, 70-vuotista valtakautta juhlistaneita Platinum Jubilee -tapahtumia varten, mutta lapsia ei nähty julkisuudessa.

Harryn ja Meghanin edustaja vahvisti Harper’s Bazaarille, että Sussexit kutsuivat läheisiä ystäviään ja perhettä rennolle syntymäpäiväpiknikille Frogmore Cottagen takapihalle. Ei ole kuitenkaan tiedossa, ketä perheenjäseniä oli paikalla Lilibetin syntymäpäiväjuhlissa.

Yhdysvalloissa, Kalifornian Santa Barbarassa syntynyt Lilibet tapasi vierailun aikana ensimmäistä kertaa isoisoäitinsä, jonka mukaan hänet on nimetty. Lilibet on kuningattar Elisabetin lempinimi.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat luopuneet kuninkaallisesta asemastaan ja asuvat nykyisin Kaliforniassa. He myös ovat tarkkoja yksityisyydestään, ja Archieta ja Lilibetia nähdään harvoin julkisuudessa.

Viime vuonna joulun alla valokuvaaja Alexi Lubomirski julkaisi koko perheestä valokuvan, jonka näet alla tai jos upotus ei näy, löydät sen täältä.

Lähde: Harper’s Bazaar