Uusi vuosi aloitetaan usein lupauksilla muutoksista, mutta osa niistä on helpompi pitää kuin muut.

Monet uudenvuodenlupaukset liittyvät yleensä terveyteen ja elämäntapojen muutoksiin. Usein juuri niistä lupauksista on myös vaikein pitää kiinni.

Alle on listattu vaihtoehtoiset kymmenen uudenvuodenlupausta, jotka ovat realistisia ja niistä on helppo pitää kiinni.

1. Päätä olla päättämättä jotain epärealistista. Jos et aio lopettaa kevytkolan juomista kokonaan tai käydä salilla päivittäin, älä lupaa itsellesi silloin sellaista.

2. Heitä pois kaikki sukat ja alushousut, joissa on reikiä. Uuden vuoden aikana ansaitset parempaa kuin rikkinäisiä alusvaatteita.

3. Vähennä lehtitilauksiasi yhdellä. Näin saatat oikeasti saada luettua kaikki lehdet, jotka postimies tai -nainen kantaa kotiisi.

4. Tee jotain alasti. Siis jotain muuta kuin käy suihkussa tai harrasta seksiä.

5. Koeta olla ajoissa ainakin kerran sen sijaan, että olisit 20 minuuttia myöhässä.

6. Juo lasillinen vettä joka päivä. Tämä lupaus on helppo pitää, koska sitä todennäköisesti tekee valmiiksi jo muutenkin päivittäin.

7. Opettele tekemään todella hyvää makaronimössöä. Tämä on ehkä listan palkitsevin kohta.

8. Lue yksi kirja. Oli se sitten Harry Potteria, Neiti Etsiviä tai Twilight-kirjoista joku, mikään pakko ei ole lukea paksua klassikkoa.

9. Tilaa jotain kotiinkuljetuksella. Ruokaa, huonekaluja tai mitä tahansa muuta, mitä toivoisit sinulla olevan, mutta oma laiskottelu estää sitä hankkimasta. Ei ole mitään noloa siinä, että käyttää hyödykseen kotiinkuljetusta.

10. Tee uudenvuodenlupaus, mikä on yksi helpommin pidettävistä lupauksista joka vuosi.

Lähde: Cosmopolitan