Tähdet voivat paljastaa, mitä uusi vuosi tuo tullessaan parisuhderintamalla.

Uuden vuoden alussa on jännittävä pohdiskella, mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. Parisuhteessa olevat voivat esimerkiksi miettiä, tapahtuukohan pitkässä parisuhteessa jotain merkittäviä muutoksia tai kukoistaako vai nuupahtaako uusi, vasta alkutaipaleella oleva suhde, kun taas sinkut saattavat pohtia, minkälaisia seikkailuja uuden vuoden aikana voikaan olla luvassa.

Tähdistä voi saada jotain osviittaa siitä, mitä tulee tapahtumaan. Bustlen mukaan astrologit ovat todenneet, että parisuhderintamalla tapahtuvat muutokset riippuvat horoskooppimerkistäsi, sillä tähdet inspiroivat jokaista merkkiä etsimään tai ylläpitämään eri asioita vuoden 2020 aikana.

Bustlen mukaan uutta vuotta ei pidä pelätä, mutta on hyvä valmistautua muutoksiin selvittämällä, mitä odottaa. Sivusto jututti astrologi Kyle Thomasia siitä, mitä vuosi 2020 tuo mukanaan romantiikan saralla ja Thomas kertoi, että hänen tekemien tutkimusten perusteella vuosi 2020 on mahtava ja uudistava jokaiselle tähtimerkille.

Alta voit lukea, mitä horoskooppimerkkisi perusteella on luvassa rakkauselämässäsi vuoden 2020 aikana.

Oinas (21. maaliskuuta – 19. huhtikuuta)

Vuoden alkuvaiheessa oinaalla on make it or break it -tilanne kumppaninsa kanssa.

”Merkittävä täysikuu romanttisella sektorillasi korostaa intohimoisia tarpeitasi helmikuussa, kun taas huhtikuussa tapahtuu merkittävä valinta kumppanuuden suhteen. Tämä voi olla hetki, jolloin suhteessa otetaan uusi askel yhdessä tai lähdetään siitä pois kokonaan”, Thomas kertoi Bustlelle.

Huomioi tämä suuri hetki, kun se tapahtuu ja varmista, että olet selvä siitä, mitä itse haluat, sillä tuona ajankohtana sanasi otetaan todella vakavasti.

Härkä (20. huhtikuuta – 20. toukokuuta)

Härkä on vuoden 2020 aikana melko pitkälti omalla romanttisella tehtävällään. Thomasin mukaan härkä rikkoo kahleet, joita elämä on aiemmin tarjonnut, ja koettaa tavoitella uusia romanttisia tiloja, jotka tukeavat hänen löytämää uutta henkilökohtaista voimaa. Thomas huomauttaa näkevänsä kesäkuun lopulle kohtalokkaan ajankohdan, jolloin tie saattaa kohdata ex-kumppanin kanssa, kuka oli härälle kaksoisliekki ja jos aika on nyt oikea, voi rakkaustarina roihahtaa uudelleen. Härän kannattaa valmistautua uusiin löydöksiin ja havaintoihin sekä yllättävään kohtaamiseen jonkun menneisyytensä ihmisen kanssa, kenellä voi ollakin paikka elämässä myös tulevaisuudessa.

Kaksoset (21. toukokuuta – 20. kesäkuuta)

Thomas kertoi Bustlelle, että kaikilla kaksosilla parisuhteet ovat mielessä vuoden 2020 aikana, koska ihmeiden planeetta Jupiter on kaksosten intiimiyden sektorissa suuren osan vuodesta. Jos olet parisuhteessa, tarkoittaa se siis sitä, että käytä paljon energiaa ymmärtääksesi, onko suhteen tarkoitus jatkua vai ei.

”Saatat lopulta luopua joistakin parisuhteista, jotka ovat aikansa eläneitä, tai päästää irti tavoista nykyisissä suhteissa, jotta voit toipua jatkaessasi eteenpäin”, Thomas totesi.

Thomasin mukaan yksi tärkeä hetki tapahtuu, kun avioliitto- ja kumppanuussektorissa alkaa kesäkuussa pimennykset, mitkä aiheuttavat muutoksia tärkeässä suhteessa. Joten limbossa ollut suhde voi siirtyä selkeämpään tilaan tuolloin.

Rapu (21. kesäkuuta – 22. heinäkuuta)

Thomasin mukaan vuosi 2020 on ravuille yksi käänteentekevimmistä vuosista parisuhderintamalla lähes vuosikymmeneen.

”Se johtuu siitä, että pimennysten viimeinen vaihe tapahtuu horoskooppimerkissäsi sekä avioliitto- ja kumppanuussektorissa”, Thomas selitti.

Bustlen mukaan tämä tarkoittaa siis sitä, että kaikki se työ, jonka olet antanut suhteillesi, palkitaan viimein.

”Moni rapu löytää täydellisen kumppaninsa, menee kihloihin, menee naimisiin tai tekee upeita pitkäaikaisia suunnitelmia kumppaninsa kanssa”, Thomas kertoi.

Leijona (23. heinäkuuta – 22. elokuuta)

Thomasin mukaan leijonalla on seksikäs vuosi 2020, johon sisältyy paljon seikkailua makuuhuoneen puolella. Vakavampia parisuhteen virstanpylväitä tapahtuu vasta kesällä, kun kohtalokkaat pimennykset romantiikan sekä hedelmällisyyden sektoreissa alkavat ja ne kaikuvat läpi vuoden ja seuraavankin vuoden puolelle. Nauti hauskanpidosta nin kauan, kun sinulla on siihen energiaa, sillä todennäköisesti haluat asettua enemmän ennustettavissa olevampaan rakkauselämään, kun vuodesta on puolet takana.

Neitsyt (23. elokuuta – 22. syyskuuta)

Thomasin mukaan neitsyt on kaikista tähtimerkeistä onnekkain läpi uuden vuoden.

”Olet odottanut kauan, että tämä tapahtuu – lähes 12 vuotta. Koska Saturnus, vaikeuksien ja vastuullisuuden planeetta, on vaeltanut pidempään romanttisissa sfääreissäsi vuodesta 2017, on sinusta tuntunut kuin kaikki suhteesi olisivat vaatineet paljon työtä. Kipinän pitäminen elossa on ollut haastavaa ja monet neitsyet olivat valmiita luovuttamaan. Mutta pelastukseksesi ihmeiden planeetta Jupiter saapuu tälle alueelle herättämään toivosi uudelleen”, astrologi selitti.

Bustlen mukaan Thomas lisäsi, että ensimmäinen puolikas vuodesta on täynnä romanttisia tapahtumia ja sen jälkeen tilanne hidastuu ja sinulla on aikaa olla läsnä tunteidesi kanssa sekä miettiä, kuka todella on pidemmän päälle oikea sinulle.

Vaaka (23. syyskuuta – 22. lokakuuta)

Vuoden ensimmäinen puolisko on Thomasin mukaan melko seksikäs vaa’alle, mutta merkittävämmät yhteydet ja paljastukset tulevat mukaan vasta vuoden toisella puoliskolla. Siinä vaiheessa retrogradisuus tuo pakattavan paussin parisuhteeseen, jota olet tutkaillut, ja kun saavut vuoden kolmanteen neljännekseen, on sinulla takana riittävästi kokemuksia tämän kumppanin kanssa, jotta tiedät oletko tarpeeksi vahva jatkamaan eteenpäin. Vuoden 2020 viimeisen kuukauden aikana teet todella voimakkaan valinnan, josta olet ylpeä ja romanttiset korttisi tuntuvat olevan järjestyksessä.

Skorpioni (23. lokakuuta – 21. marraskuuta)

Vuosi 2020 tulee olemaan jännittävä skorpionille.

”Sitoutuneelle skorpionille, kumppanisi saattaa yhtäkkiä kaivata enemmän vapautta ja omituisia päähänpistoja, kun taas sinkku voi tuntea vetoa kohti yksilöitä, joilla on mullistava tai älykäs puoli itsessään. Älä taistele virtaa vastaan – omaksu heidän vapaa sielunsa, koska se auttaa sinua kasvamaan vielä kauniimpiin korkeuksiin yhdessä”, Thomas suositteli.

Uutta vuotta kannattaa ajatella opettavaisena sydämellesi ja tutki sitä, mikä tuntuu hyvältä. Vuoden loppuun mennessä et kenties enää tunnista rakkauselämääsi, joten älä yritä pitää kiinni kapeasta näkemyksestä itsesi suhteen ja anna mennä.

Jousimies (22. marraskuuta – 21. joulukuuta)

Jousimiehille uusi vuosi 2020 on vähemmän muutoksellinen ja sen aikana tiedostat enemmän muutoksia, joita olet jo tehnyt. Vuosi 2019 muutti sinua ja tarpeitasi ja Thomasin mukaan vuoden toista puolikasta kohti saatat hoksata, että pohdit suhteitasi täysin uudelleen tai harkitset paluuta yhteen menneisyydestä tutun kohtalokkaan ihmisen kanssa. Thomas lisäsi, että menneisyyden herääminen uudelleen eloon (tai palaa kummittelemaan, kummin vain suhtaudut siihen itse) on teema, joka jatkuu siihen, kun Mars retrogradistuu rakkaussektorissasi läpi suuren osan vuoden jälkimmäistä puolikasta. Jos sinun ei ole tarkoitus palata yhteen ex-kumppanin kanssa, opit häneltä merkittävän opetuksen, mutta muista olla yhteydessä itseesi ja älä kulje vain virran mukana. Se, mikä toimi sinulle vuoden 2019 aikana, ei välttämättä toimi enää. On sinun oikeutesi muuttua, älä anna kenenkään tehdä oloasi ikäväksi oman henkilökohtaisen kasvusi takia.

Kauris (22. joulukuuta – 19. tammikuuta)

Thomasin mukaan kauris elää yhtä elämänsä parhainta vuotta uuden vuoden aikana.

”Jupiter on sinun tähtimerkissäsi ja pysyy kanssasi suuren osan vuodesta. Se tarkoittaa sitä, että olet yksi onnekkaimmista merkeistä”, Thomas kertoi.

Jos haluat romantiikkaa, sitä siis saat. Olet siihen valmis, sinun mielesi on kirkas ja olet avoin ottamaan sitä vastaan.

”Antaudu rakkaudelle, joka on intohimoista, eikä vain sellaista, jota voit kontrolloida”, astrologi huomautti.

”Käytä 2020 siihen, että asetat tapoja, joiden haluat kestävän seuraavien 12 vuoden ajan. Valo on palannut elämääsi ja se vain jatkaa kasvua. Se on täällä siunaamassa sinua ja tuomassa niin suurta rakkautta, että se voi liikuttaa sinut kyyneliin”, Thomas sanoi Bustlen haastattelussa.

Vesimies (20. tammikuuta – 18. helmikuuta)

Vesimies työstää paljon omituisuuksiaan uuden vuoden aikana eikä niin hauskalla tavalla. Meneillään on paljon sellaista, joka ei enää palvele vesimiestä, ja siihen on tulossa muutos.

”Tämä voi olla aika, jolloin vapaudut toksisista tavoista tai etsit päätöstä. Pohdit myös sitä, miten haluat suhteidesi kukoistavan tulevan vuosikymmenen aikana, joka alkaa vuodesta 2021”, Thomas totesi.

Se, mikä ei ole toiminut sinulle, on vaikea ohittaa uuden vuoden aikana ja vaikka se saattaa johtaa jännittyneisiin hetkiin tai surullisiin aikoihin, johtaa se lopulta sinut kohti onnellisempaa ja terveempää rakkauselämää.

Kalat (19. helmikuuta – 20. maaliskuuta)

Jos olet ollut sulkeutunut suurelta tai syvältä rakkaudelta, muuttuu se Thomasin mukaan vuoden 2020 aikana.

”Universumi sanoo, että sinun on aika avata sydämesi syvemmin kuin koskaan ennen, joten ei kannata taistella vastaan”, Thomas kertoi.

”Avaa kätesi kaikelle kauneudelle, mitä universumi sinulle tarjoaa ja älä vain istu odottamassa, että se ilmestyy silmiesi eteen. 2020 on vuosi, jolloin sinun täytyy tavoitella palkintoa”, astrologi lisäsi.

Tee siitä siis itsellesi tavoite, että pidät itsesi avoinna ja haavoittuvaisena, jotta voit päästää sisään hyvän, jonka ansaitset.

Lähde: Bustle