Sisäinen kauneus on tärkeää, mutta ulkonäöllä sekä monilla muilla ominaisuuksilla on myös merkitystä, kun ihastutaan.

Siihen millainen nainen on miesten mielestä täydellinen rakastajatar, on saatu vastaus, josta kertoo Your Tango-sivusto.

Tiger Woods petti Elin Nordegrenia monien rakastajattarien kanssa peräti useiden vuosien ajan. Vuonna 2011 paljastettiin, että Ashton Kutcher oli pettänyt silloista vaimoaan Demi Moorea 22-vuotiaan Sara Lealin kanssa. Vuonna 2015 saatiin selville, että Ben Affleck petti Jennifer Garneria lastenhoitajansa kanssa.

Kaikki nämä tapaukset johtivat lopulta avioeroon.

Tämä aiheuttaa varmasti ihmetystä, että miten nämä muut naiset ovat näiden miesten mielestä olleet niin houkuttelevia? Miesten, joilla on jo näin upeita vaimoja? Tähän kysymykseen haluttiin vastaus, joten treffisivusto SeekingArrangement selvitti, millainen on täydellinen nainen, ainakin täydellinen ollakseen rakastajatar.

Mitään haastattelua ei tarvinnut järjestää, koska käytössä olivat sivuston 468 000 naimisissa olevan miehen mielipiteet. Se on suuri määrä miehiä, joten tulos on aika uskottava. Näiltä miehiltä ei tarvinnut kysyä mitään, koska tutkimuksessa voitiin hyödyntää heidän hakuhistoriaansa siitä millaisia naisia he olivat tästä treffisivuston järjestelmästä etsineet. Myös heidän siellä kirjoittamiansa viestejä voitiin käyttää hyödyksi.

Tutkimuksessa huomioitiin naisten fyysiset ominaisuudet, ammatti, ikä, etnisyys ja siviilisääty.

Monien miesten mukaan täydellinen rakastajatar on siten tällainen:

– 25–31-vuotias

– 61 prosenttia pitää blondeista

– 47 prosenttia pitää eniten vihreistä silmistä

– 33 prosenttia pitää urheilullisesta ulkomuodosta

– 32 prosenttia haluaa naisen, jonka kuppikoko on 32D

Kaukasialaiset naiset olivat suosituimpia (32 prosenttia) ja heidän jälkeensä tulivat aasialaiset (30 prosenttia).

Persoonallisuuden suhteen tärkeimpiä ominaisuuksia olivat avainsanahakujen tietojen mukaan ennakkoluulottomuus, aistillisuus ja energisyys. Rakastajattaren halutaan olevan myös naimaton, ja peräti 86 % halusi, että naisella on ainakin alempi korkeakoulututkinto tai että nainen opiskelee yliopistotason tutkintoa.

Tutkimuksessa ei etsitty täydellistä vaimoa, vaan rakastajatarta. Tulosten mukaan sellaisen naisen täytyy olla miesten mielestä tarpeeksi kypsä, jotta hän ymmärtää suhteen dynamiikkaa. Mutta hänen pitää olla kuitenkin tarpeeksi nuori, jotta miehet voivat tuntea taas olevansa itsekin parikymppisiä.  

Lähde: Your Tango