Kun lapsen piirros muutetaan koruksi, voit olla varma, ettei kenelläkään ole toista samanlaista korua.

Piirtäminen on monelle lapselle yksi yleisimmästä tavoista viettää aikaa ja he usein ylpeinä esittelevät piirroksiaan vanhemmilleen. Nyt näitä piirroksia on mahdollista saada muutettua kestävämpään muotoon, sillä turkkilainen yritys, Tasarim Takarim, muuttaa lasten piirustuksia koruiksi.

A Plus:n mukaan piirustuksia voidaan muuttaa kaulakoruiksi, rannekoruiksi, kalvosinnapeiksi, korvakoruiksi ja rintakoruiksi. Jos haluat lapsen piirroksen korumuotoon, ei sinun tarvitse tehdä muuta kuin lähettää yrityksellä haluamasi piirros ja kertoa, minkälaisen korun siitä haluat.

Tasarim Takarimin toinen perustaja Yasemin Erdin kertoo Bored Pandan sivuilla, kuinka hänen mielestään paras tapa rohkaista lapsen luovuutta on rakastaa, kunnioittaa ja antaa kunnolla arvoa lasten piirustuksille.

”Idea lasten taiteen muuttamisesta ikuisiksi, rakkaiksi muistoiksi syntyi tarpeesta säilyttää ja tukea tyttäreni piirustuksia”, hän kirjoittaa.

”Pystyin etenemään projektini kanssa tavattuani veistäjä ja kultaseppä Özgür Karavitin, joka on luonut täydellisiä koruja poikansa piirustuksista”, Erdin jatkaa.

”Projektimme tarkoitus on näyttää lapsille, että heidän taiteensa on arvokasta ja ainutlaatuista ja me aloimme muuttaa piirustuksia ajattomiksi muistoiksi, käytettäviksi esineiksi”, hän päättää.

A Plus:n mukaan yritys myy korujaan kotisivujensa sekä Etsy-kauppansa kautta ja korujen hinnat vaihtelevat 115 eurosta yli 200 euroon. Hinta voi tuntua hurjalta, mutta se on A Plus:n mukaan tapa osoittaa lapselle, kuinka erityiseksi miellät hänen taiteensa ja se voi rohkaista heidän luovia kykyjään.

Korut voivat toimia myös pienenä palana historiaa lasten lapsuudesta.

”Minä rakastan tätä riipusta. Siitä tuli juuri sellainen kuin tyttäreni piirros ja hänkin rakastaa korua”, yksi asiakas kommentoi Etsy-kaupassa.

”Niin monet muut ovat huomanneet ja olleet samaa mieltä, että olen onnekas, kun minulla on aina tämä muisto ajasta tyttäreni elämässä, mikä meni niin nopeaa ohi”, hän jatkoi.

Alla on muutama esimerkki lisää piirustuksista valmistetuista koruista.

Löydät lisää kuvia koruista esimerkiksi heidän kotisivuiltaan, Etsy-kaupasta, Facebookista kuin Instagramistakin.

Mitä pidät ajatuksesta muuttaa lasten piirustukset koruiksi? Kommentoi alla!

Lähde: A Plus, Bored Panda