Suloinen koira on oppinut olemaan omistajansa kuntoilukaverina.

Treenaaminen on monien mielestä hauskempaa yhdessä jonkun kanssa, mutta yleensä treeniseurana on joku muu kuin oma lemmikki. Tesla-koira on kuitenkin taitavasti oppinut olemaan osa omistajansa treenihetkiä ja tästä on julkaistu lukuisia videoita sosiaalisessa mediassa.

Suosittu 9Gag-sivusto jakoi maanantaina 25. marraskuuta Instagram-sivullaan lyhyen koostevideon Teslan ja sen omistajan treeneistä. Pieni amerikanpaimenkoira, joka tunnetaan myös miniaussiena, osallistuu videolla burpeen tekoon omalla tavallaan, antaa tassua omistajansa punnertaessa sekä toimii ikään kuin esteenä omistajalleen treenin aikana.

Teslalle on omistettu oma Instagram-sivu, jolla sen älykkyys ja taidot tulevat hyvin esiin. Koiraa on koulutettu herkkujen avulla tekemään erilaisia temppuja ja kuntoilukaverina olemisen lisäksi se osaa muun muassa tuoda nenäliinoja ja sukkia omistajalleen sekä skeitata.

Yhdellä vaikuttavimmista klipeistä tämä karvainen treenikaveri näyttää, että siltä onnistuu jopa tassuillaseisonta seinää vasten samalla, kun omistaja seisoo käsillään vieressä. Instagram-sivulta löytyy myös video, jolla näytetään, miten tätä voi koettaa opettaa omalle koiralle.

Löydät lisää videoita tästä taitavasta kaverista täällä.