Toiset tunnistavat pettäjän kaukaa, mutta voiko syntymäjärjestyksellä olla jotain tekemistä sen kanssa, kuinka altis on pettämään puolisoaan?

Tätä on tutkittu ja siinä todettiin, että sillä on yhteys, onko syntynyt sisaruskatraassa missä välissä ja kuinka helposti tulee petettyä kumppaniaan.

Tutkimuksessa oli mukana 1000 osallistujaa. Heistä kaikki olivat jo pettäneet joskus puolisoaan ja 78 prosentilla oli sisaruksia. 40 % heistä olivat esikoisia. 31 prosentilla oli kaksi nuorempaa sisarusta ja 26 prosentilla vain yksi.

Mutta miksi heistä niin moni oli juuri esikoisia? Heitä pidetään usein hyvinä johtajina ja että he menestyvät hyvin urallaan. Ehkä sillä on tämän asian kanssa jotain tekemistä?

Vanhemmat asettavat usein vanhimmalle lapselleen suurempia odotuksia. Ja sellainenhan voi aiheuttaa stressiä. Ehkä tällainen tekee heistä parempia johtajia, mutta he saattavat samalla ottamaan haltuunsa myös seksielämänsä ja ajautuvat helposti pettämään. Voisiko silläkin olla vaikutusta, että mitä enemmän on rahaa, sitä helpommin tulee petettyä puolisoa?

86 prosenttia vastaajista ilmoitti saaneensa onnellisen lapsuuden, joten huonoja kokemuksia lapsuudessa ei voi syyttää, jos pettää.

81 prosenttia vastaajista ei kertoisi pettämisestä nuoremmille sisarilleen. Jos sinulla on sisaruksia, mitä mieltä olet? Pitääkö esikoinen sisällään salaisuuksia säilyttääkseen asemansa perheen ihmelapsena?

Lähde: Yourtango