Virolais-juutalainen Supernainen Helena-Reet Ennet on sosiaalisen median tunnetuimpia naisia. Nainen.com haastatteli Ennetiä bloggaajan ja journalistin ammatista sekä sen tuomasta hedelmästä – kansainvälisestä julkisuudesta.

Helena-Reet Ennet on nimi, jonka jokainen aktiivibloggaaja tietää tai ainakin kenet pitäisi tietää alalla. Hän aloitti OHMYGOSSIP-bloginsa kuusi vuotta sitten, ja sittemmin hänet on nimetty Skandinavian merkittävimmäksi ja vaikutusvaltaisimmaksi naiseksi sosiaalisessa mediassa.

Hänen sivustoillaan vierailee noin 155 000 lukijaa päivittäin, ja hänen eri Twitter-tileillä on yhteensä 1,5 miljoonaa seuraajaa ympäri maailman. Näihin seuraajiin lukeutuu muun muassa isompia mediayhtiöitä, A-listan julkkiksia ja vaikutusvaltaisia henkilöitä.

Nainen.com haastatteli Ennetiä jakaakseen hänen inspiroivan tarinansa ja esitelläkseen tämän naisen vinkit menestyksekkääseen uraan. Lue alta, mitä Ennet vastasi yksinoikeudella Nainen.comin kysymyksiin.


 

Kuka on Helena-Reet Ennet?

Olen bloggaaja ja viihdetoimittaja. Olen myös editoija, TV-persoona, näyttelijätär, bisnesnainen, muotisuunnittelija ja Ohmygossip Couture -brändin luoja.

Miten julkkikseksi voi tulla?

Mitä enemmän kirjoitin sekä tein haastatteluita ja otin kuvia, sitä enemmän sain seuraajia. Mitä enemmän sain seuraajia, sitä enemmän sain uutta inspiraatiota ja motivaatiota.

On täysin totta, että sen mitä teet toisille, saat myös itse takaisin. Ole avoin ja hyväntahtoinen, niin hyvät energiat tulevat luoksesi. Jos sinulla on hyvät viestinnälliset taidot ja olet ystävällinen, voit tehdä ihan mitä tahansa. Kohtele ihmisiä, kuten toivot itseäsi kohdeltavan.

Sinulla on myös maailmanlaajuinen muoti- ja asustelinjasto nimeltään ”Ohmygossip Couture”. Voisitko kertoa tästä lisää?

Rakastan suunnitella ja tehdä asusteita käsin. Kaikenlaiset tee-se-itse eli DIY-projektit ovat minun juttuni. Tämän lisäksi rakastan valokuvaamista. Niinpä monet muotikuvauksien otoksista ovatkin minun itseni ottamia.

Monet suomalaiset julkkikset ovat käyttäneet Ohmygossip Couturea. Näihin lukeutuvat muun muassa Janni Hussi, Sini Tarkkinen, Kristina Karjalainen, Johanna Loiri, Linnea Aaltonen, Suvi Pitkänen, Tuija Järvinen ja Jaana Laitinen.

Minkälaisia neuvoja sinulla on antaa muille eteenpäin pyrkiville naisille?

Se ken ajattelee isosti, pärjää myös isosti. Älä siis ajattele, kuten sanotaan, vain ’boksin ulkopuolella’, vaan mieti, ettei kyseistä boksia ole lainkaan olemassa.

 


Haluatko seurata Helena-Reetin digitaalista valloitusta? Lue lisää hänen kirjoituksiaan Ohmygossip-sivustolla ja liity hänen suomenkielisen Twitterin seuraajaksi, jossa on tällä hetkellä yli 60 000 seuraajaa.


[vieraskyna]

Tiedätkö tai tunnetko sinä jonkun ihailtavan naisen? llmianna seuraava Supernainen ja lähetä meille viestiä sähköpostitse!

[/vieraskyna]