Kahdeksan vuoden tauon jälkeen sarjasta saadaan uusia jaksoja katsottavaksi.

Suomessakin suuren suosion aikanaan saanut Pako tekee paluun tänä keväänä, kun sarjan viides kausi näkee päivänvalon. Jos et halua tietää mitään, mitä uusissa jaksoissa tapahtuu, älä lue tätä pidemmälle tai katso artikkelin yllä olevaa videota.

Tulevista jaksoista on julkaistu esimakua uudella trailerilla, joka paljastaa neljännen kauden lopussa kuolleen Michael Scofieldin (Wentworth Miller) olevan elossa. Neljännen kauden tapahtumista on uuden kauden alkaessa kulunut useampi vuosi ja sarjaa tuottavan Fox-kanavan Dana Waldenin mukaan jaksot selittävät loogisella ja uskottavalla tavalla, miten hahmot ovat elossa.

Kun sarjan ensimmäisellä kaudella Michael järjesti itsensä vankilaan pelastaakseen veljensä, Lincoln Burrowsin (Dominic Purcell), on uudella kaudella tilanne toisinpäin: Lincolnin on pelastettava Michael. Veljesten lisäksi muut tutut hahmot Paon aiemmilta kausilta, kuten Sucre (Amaury Nolasco), T-Bag (Robert Knepper), C-Note (Rockmond Dunbar) ja Sara Tancredi (Sarah Wayne Callies), ovat trailerin perusteella mukana myös viidennellä kaudella.

Digital Spyn mukaan Paon viides kausi esitetään Fox-kanavalla Yhdysvalloissa 4. huhtikuuta alkaen. Vielä ei ole tiedossa, saadaanko uusi kausi Suomenkin televisioihin ja jos kyllä, milloin se tapahtuu.

Pakoa esitettiin alun perin vuodesta 2005 vuoteen 2009. Suomessa sitä näytti MTV3 ja viimeinen jakso esitettiin täällä toukokuussa 2010.

Voit katsoa trailerin Paon viidennestä kaudesta jutun yltä.

Odotatko sinä jo uusia jaksoja? Minkälaisia tuntemuksia traileri herätti? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Digital Spy, Deadline


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia