Aiemmin suomalaismies on tehnyt realistisemmat versiot myös Disneyn prinsessoista, prinsseistä ja pahiksista.

Graafikko Jirka Väätäinen on tehnyt Disneyn animaatioista tutuista isä-hahmoista tosielämän versiot. Väätäinen on muokannut Photoshopin avulla viidestä Disney-isästä ihmismäisemmän ja realistisemman näköiset kuvitukset ja julkaissut ne sekä kotisivuillaan että Instagramissa.

Kuopiolaislähtöinen Väätäinen on ikuistanut Disneyn animaatioista tuttuja hahmoja realistisempina, tosielämän versioina jo useampana vuonna. Aiemmin hän on versioinut niin Disneyn prinsessoja, prinssejä kuin pahiksiakin.

Tosielämän versioiden tekeminen ottaa aikansa. Väätäinen on paljastanut Instagram-julkaisujen kommenttiosiossa, että esimerkiksi Pienen merenneidon kuningas Tritonin tekeminen vei yli kaksi vuotta.

”Näissä kesti ikuisuus. Aloitin Tritonin kanssa yli kaksi vuotta sitten. Nämä olivat hankalia, joten näiden tekeminen vei kauemmin kuin yleensä, kenties noin 30-40 tuntia jokaista kuvitusta varten keskimäärin”, Väätäinen kertoi kommenttiosiossa.

Alta voit katsoa Väätäisen versiot Disney-isistä. Lisää hänen töitään löydät hänen kotisivuiltaan sekä Instagramista.

Pocahontasin isä, päällikkö Powhatan

Herkuleksen isä, Zeus

Tarzanin isä, John

Pienen merenneidon Arielin isä, kuningas Triton

Aladdinin isä, varkaiden kuningas Cassim

Olemme aiemmin julkaisseet artikkelin Väätäisen versioista Disneyn prinsseistä ja pahiksista. Löydät jutun prinsseistä täältä ja pahiksista täältä.