Sunflower Farm -tilan pikkukilit hurmaavat neuleissaan.

Eläinvauvat ovat suloisia, mutta kun pikkuiset saavat ylleen heille tarkoitettua vaatetta, ovat he usein entistä suloisempia. Näin on myös Yhdysvaltojen Mainessa sijaitsevan Sunflower Farm -tilan kolmen kilin kohdalla.

Pienet kilit ovat Nigerian kääpiövuohia ja ne syntyivät huhtikuun 2016 puolivälissä. Koska kevätsää oli Mainessa vilpoinen, saivat kilit heitä varten tehdyt villapaidet ylleen lämmikkeeksi.

”Villapaidat olivat lahja tilaamme seuraavalta tennesseeläiseltä Stellalta, joka oli lukenut meidän antaneen pyjamamme maatilalle, missä kilit olivat syntyneet keskellä talvea, ja yksi oli mennyt hukkaan, joten hän halusi korvata ne omilla käsitöillään”, Hope Hall Sunflower Farm -tilalta kertoi Bored Pandalle.

”Lämpötilat olivat pakkasen puolella iltana, kun toinen kuttu synnytti, joten päätimme sen olevan täydellinen ajankohta kokeilla Stellan lämpimiä villapaitoja”, hän jatkoi.

”Koska ne näyttivät niin suloisilta ja halusimme näyttää Stellalle kuinka hyvin paidat sopivat, julkaisimme videon kileistä seuraavana aamuna niiden ensimmäiseltä kävelyltä tilalla yhdessä emonsa kanssa”, Hall taustoitti suloista videota kileistä.

Lovely Edith.
Video of her in sweater: https://youtu.be/Wa17JE8JkIA

Julkaissut Sunflower Farm 15. huhtikuuta 2016

Voit katsoa Sunflower Farmin julkaiseman videon jutun yltä ja sen lisäksi löydät kuvia kileistä tilan Facebook-sivulta täältä.

Lähde: Bored Panda