Videolla Adele paljastaa myös muun muassa, missä hittibiisissään hän soitti itse rumpuja.

Adele voi kenties olla tunnettu surumielisistä rakkauslauluistaan, mutta muuten upean äänen omaava laulaja osaa olla kerrassaan hulvaton tyyppi. Näin voi ainakin päätellä tähden vierailusta The Late Late Show with James Corden -keskusteluohjelmassa.

Näyttelijä ja koomikko James Cordenin vetämässä ohjelmassa yksi osioista on Carpool Karaoke, jossa Corden ajelee ympäriinsä tunnettu henkilö kyydissään laulaen eri biisejä vieraansa kanssa.

Tammikuun puolivälin jaksossa Adele hyppäsi Cordenin kyytiin ja Carpool Karaoken aikana jammaili ja tulkitsi tunteella yhdessä Cordenin kanssa niin omia kuin muiden hittejä.

Hauskalla videolla Adele myös kulauttaa mukillisen juomaa yhdeltä istumalta alas ja tekee erilaisia paljastuksia.

”Sydämeni särkyi ensimmäisen kerran todella, kun Geri lähti Spice Girlsistä”, laulaja kertoo samassa yhteydessä, kun puhuu tyttöbändin merkityksestä itselleen ennen kuin alkaa laulaa Wannaben tahtiin.

Automatkan aikana Adele myös paljasti soittaneensa Hello-hitissään itse rumpuja. Yksi videon hauskimpia hetkiä on, kun laulaja räppää Nicki Minajin Monter-biisiä.

Carpool Karaoke -video kestää noin vartin, mutta se on huvittavaa katsottavaa ja voi näyttää uuden puolen rakastetusta laulajasta, jolta löytyy ilmeitä ja eleitä moneen lähtöön.

Katso video jutun yltä.