Korviin tehtävät tatuoinnit ovat usein suloisen hempeitä tai korumaisia.

Korvatkin saavat osansa erilaisista trendeistä ja olemme aiemmin kertoneet tähdistölävistyksistä ja sydämen muotoon taivutetuista koruista. Nyt vallalla on kuitenkin uusi trendi, joka on kuin lävistysten ja tatuointien yhdistelmä, helix-tatuoinnit.

Huffington Postin mukaan helix-tatuoinnit ovat kuuma juttu tällä hetkellä Instagramissa, mistä nykyisin niin monet trendit pomppaavat esiin. Helix-tatuointeja tehdään korvien rustoon ja ne ovat pääosin suloisen hempeitä, kuten kukkia, tai minimaalisia ja korumaisia.

Korvatatuointitrendistä myös uutisoineen ELLE Australian mukaan ennen kuin ihastuttavaa trendiä lähtee itse toteuttamaan, on syytä ottaa huomioon eräs seikka: tatuoinnit eivät välttämättä pysy hyvänä korvissa kovin pitkään.

”Etenkin korvien tatuoimisen kohdalla, kun mustetta laitetaan neulalla niin ohueen kudokseen, jossa on vain vähän verinahkaa, missä muste voi olla, usein voi käydä niin, että muste vain leviää”, lävistäjä ja Stone Heart Body Artin omistaja Joel Tron sanoi ELLE Australialle.

”Paljon näkee korvarustoon tehtyjä tatuointeja, jotka näyttävät hyvältä ensimmäiset 3-6 kuukautta, mutta kuten muste märällä paperilla, hiljalleen se vuotaa reunoilta ja sitten tatutointi usein näyttää enemmän läiskältä kuin kuvalta”, hän jatkoi.

Tronin mukaan on esimerkkejä korvatatuoinneista, jotka on tehty rasvaisempaa kudosta omaaviin kohtiin, missä teoriassa muste pysyy paremmin.

”Mutta korvan ohuemmissa kohdissa, kuten ulompi conch tai helix, yleisesti sanottuna se ei pysy läheskään yhtä hyvin”, Tron kertoi.

”Näin osan korvistaan tatuoineena voin sanoa, että kuvan pitää olla todella, todella simppeli, tietty piirros, joka täydentää aluetta ja kestää aikaa”, hän neuvoi.

Ja kuten alla olevat esimerkitkin osoittavat, monet helix-tatuoinneista ovat juuri pieniä ja simppeleitä.

Mitä pidät tästä tatuointitrendistä? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Huffington Post, ELLE Australia