Tässä korvakorutrendissä koruista muodostetaan tähdistöjä.

Toiset suosivat vain yhtä paria korvakoruja, toiset taas mielellään laittavat useampia. Vasta maailmalla otsikoihin noussut ja suosiotaan kasvattava constellation piercing -trendi, ”tähdistölävistykset”, sopiikin heille, jotka haluavat korviinsa useamman lävistyksen.

#BodyElectricTattoo #BrianKeithThompson

A photo posted by Brian Keith Thompson (@bodyelectrictattoo) on

Taivaallisessa trendissä korviin sommitellaan halutulla tavalla (ja korvan rakenteen antamien mahdollisuuksien mukaan) lävistyksiä, joista muodostuu ikään kuin tähdistö tai tähtikuvio. Osa laittaa korvalävistyksiä ympäri korvaa, kun taas osa muodostaa koruista pieniä rykelmiä.

Fresh rose gold rings in the high lobe. All jewelry from NYA and piercings by @cassisoclassy

A photo posted by New York Adorned (@newyorkadorned) on

Cosmopolitanin mukaan trendi ei ole uusi, mutta näyttävyytensä ansiosta se on alkanut kasvattaa nyt suosiotaan, kun taas Daily Mail epäilee, että suosion kasvaminen voi selittyä sillä, että pitkään käytetty lävistystrendi on saanut viimein nimen.

Today is your last chance to come by and get some new bling before we close for a couple days for the holidays! I just did this amazing helix piercing with an @anatometalinc cluster, fit perfectly with the natural anatomy of this client's ear. She also updated the jewelry in her rook & tregus piercing to all arctic blue cz & sky blue opal to match! (both healed & done by @georgie_black_diamond ) ❄ #appmember #safepiercing #blackdiamondct #blackdiamondbodypiercing #brookebittenspiercing #piercing #piercings #earpiercing #cartilagepiercing #helixpiercing #rook #rookpiercing #tregus #tragus #treguspiercing #traguspiercing #anatometal #industrialstrength #anatometalcluster #clusterbead #arcticblue #opal #blueopal #skyblueopal #legitbodyjewelry #legitpiercings #legitpiercingslook #860 #westhartford #connecticut

A photo posted by Brooke. (@brookebittenspiercing) on

Lävistäjä Cassi Lopezin mukaan tähdistön lävistäminen korvaan ei pitäisi sattua sen enempää kuin minkään muun lävistyksen ottamisenkaan, jos se tehdään oikein.

”Tässä ei pitäisi olla mitään terveysriskejä tai intensiivistä kipua, jos otat aikaa, tutkit aihetta ja etsit luotettavan ja hyväksi tiedetyn lävistäjän”, Lopez neuvoi.

Lopez myös suosittelee lävistäjän pakeille menemistä avoimin mielin, koska jokaisen anatomia ei välttämättä sovi yhteen erilaisten lävistysten kanssa ja korvan koko ja muoto vaikuttavat siihen, miten korvan voi lävistää.

Alle on koostettu lisää esimerkkejä tästä lävistystrendistä:

Triple Flat by BKT. #BodyElectricTattoo #BrianKeithThompson

A photo posted by Brian Keith Thompson (@bodyelectrictattoo) on

Quando o piercing fica muito grande… mas até que gostei! Forward helix!

A photo posted by Graziele Raíza (@grazieleraiza) on

Triple flat piercing using 2 genuine pearls and a genuine diamond, all set in rose gold. Piercings by @cassisoclassy

A photo posted by New York Adorned (@newyorkadorned) on

My little Niece's ear by BKT. #BodyElectricTattoo #BrianKeithThompson

A photo posted by Brian Keith Thompson (@bodyelectrictattoo) on

Lähde: Cosmopolitan, Daily Mail, Bored Panda


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia