Tässä korvakorutrendissä koruista muodostetaan tähdistöjä.

Toiset suosivat vain yhtä paria korvakoruja, toiset taas mielellään laittavat useampia. Vasta maailmalla otsikoihin noussut ja suosiotaan kasvattava constellation piercing -trendi, ”tähdistölävistykset”, sopiikin heille, jotka haluavat korviinsa useamman lävistyksen.

Taivaallisessa trendissä korviin sommitellaan halutulla tavalla (ja korvan rakenteen antamien mahdollisuuksien mukaan) lävistyksiä, joista muodostuu ikään kuin tähdistö tai tähtikuvio. Osa laittaa korvalävistyksiä ympäri korvaa, kun taas osa muodostaa koruista pieniä rykelmiä.

Cosmopolitanin mukaan trendi ei ole uusi, mutta näyttävyytensä ansiosta se on alkanut kasvattaa nyt suosiotaan, kun taas Daily Mail epäilee, että suosion kasvaminen voi selittyä sillä, että pitkään käytetty lävistystrendi on saanut viimein nimen.

Lävistäjä Cassi Lopezin mukaan tähdistön lävistäminen korvaan ei pitäisi sattua sen enempää kuin minkään muun lävistyksen ottamisenkaan, jos se tehdään oikein.

”Tässä ei pitäisi olla mitään terveysriskejä tai intensiivistä kipua, jos otat aikaa, tutkit aihetta ja etsit luotettavan ja hyväksi tiedetyn lävistäjän”, Lopez neuvoi.

Lopez myös suosittelee lävistäjän pakeille menemistä avoimin mielin, koska jokaisen anatomia ei välttämättä sovi yhteen erilaisten lävistysten kanssa ja korvan koko ja muoto vaikuttavat siihen, miten korvan voi lävistää.

Alle on koostettu lisää esimerkkejä tästä lävistystrendistä:

Lähde: Cosmopolitan, Daily Mail, Bored Panda