Taivaallinen korvakorutrendi kasvattaa suosiotaan – korviin lävistetään ”tähdistöjä”

Tässä korvakorutrendissä koruista muodostetaan tähdistöjä.

Toiset suosivat vain yhtä paria korvakoruja, toiset taas mielellään laittavat useampia. Vasta maailmalla otsikoihin noussut ja suosiotaan kasvattava constellation piercing -trendi, ”tähdistölävistykset”, sopiikin heille, jotka haluavat korviinsa useamman lävistyksen.

View this post on Instagram

#BodyElectricTattoo #BrianKeithThompson

A post shared by Brian Keith Thompson (@bodyelectrictattoo) on

Taivaallisessa trendissä korviin sommitellaan halutulla tavalla (ja korvan rakenteen antamien mahdollisuuksien mukaan) lävistyksiä, joista muodostuu ikään kuin tähdistö tai tähtikuvio. Osa laittaa korvalävistyksiä ympäri korvaa, kun taas osa muodostaa koruista pieniä rykelmiä.

Cosmopolitanin mukaan trendi ei ole uusi, mutta näyttävyytensä ansiosta se on alkanut kasvattaa nyt suosiotaan, kun taas Daily Mail epäilee, että suosion kasvaminen voi selittyä sillä, että pitkään käytetty lävistystrendi on saanut viimein nimen.

View this post on Instagram

Today is your last chance to come by and get some new bling before we close for a couple days for the holidays! I just did this amazing helix piercing with an @anatometalinc cluster, fit perfectly with the natural anatomy of this client's ear. She also updated the jewelry in her rook & tregus piercing to all arctic blue cz & sky blue opal to match! (both healed & done by @georgie_black_diamond ) 💎❄💎 #appmember #safepiercing #blackdiamondct #blackdiamondbodypiercing #brookebittenspiercing #piercing #piercings #earpiercing #cartilagepiercing #helixpiercing #rook #rookpiercing #tregus #tragus #treguspiercing #traguspiercing #anatometal #industrialstrength #anatometalcluster #clusterbead #arcticblue #opal #blueopal #skyblueopal #legitbodyjewelry #legitpiercings #legitpiercingslook #860 #westhartford #connecticut

A post shared by 𝕭𝖗𝖔𝖔𝖐𝖊. (@brookebittenspiercing) on

Lävistäjä Cassi Lopezin mukaan tähdistön lävistäminen korvaan ei pitäisi sattua sen enempää kuin minkään muun lävistyksen ottamisenkaan, jos se tehdään oikein.

”Tässä ei pitäisi olla mitään terveysriskejä tai intensiivistä kipua, jos otat aikaa, tutkit aihetta ja etsit luotettavan ja hyväksi tiedetyn lävistäjän”, Lopez neuvoi.

Lopez myös suosittelee lävistäjän pakeille menemistä avoimin mielin, koska jokaisen anatomia ei välttämättä sovi yhteen erilaisten lävistysten kanssa ja korvan koko ja muoto vaikuttavat siihen, miten korvan voi lävistää.

Alle on koostettu lisää esimerkkejä tästä lävistystrendistä:

http://instagram.com/p/BKdglhogQhk/

http://instagram.com/p/BK1f4wdgbs-/

Lähde: Cosmopolitan, Daily Mail, Bored Panda


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.