Tatuointistudio HelsINK -sarjan tähti Sini Ariell tarjoaa takuuvarmaa viihdettä Linnan juhlien seuraamiseen. Luvassa on myös yllätyspalkintoja.

Sini Ariell juontaa Suomikasinon Facebook -sivulla Linnan Juhlien lähetystä suorana Suomen Itsenäisyyspäivän kunniaksi. Sini aikoo illan aikana kommentoida linnan juhlia, itse juhlijoita, jakaa lahjakorttipalkintoja ja vastailla katsojien kysymyksiin.

Sini juontaa tapahtuman Australiasta käsin klo 17.50 alkaen. Lähetys tulee suorana Facebookista, joten naurua ja hauskoja tilanteita ei lähetyksestä varmasti pääse puuttumaan.

Osallistu Sinin kanssa Facebook-tapahtumaan ja voit voittaa itsellesi lahjakortin Verkkokauppa.comiin. Lahjakortteja jaetaan 3000 euron edestä. Nopeampi.com on myös juhlan ja tapahtuman kunniaksi järjestänyt erikoiskertoimet linnan juhlien tapahtumista. Minkä värisen puvun on Rouva Haukio valinnut tänä vuonna itselleen? Entä tupsahtaako joku vieraista Linnan juhliin lenkkareissa? Näistä ja muista hauskoista Linnan juhlien tapahtumista voit lyödä vetoa Nopeamman sivuilla.

 

Yhteistyössä:

SK-logo_200

nopeampilogo_200

Kommentit

Kommenttia